Ruim 800 geïnteresseerden bezochten afgelopen weekend de jaarlijks terugkerende open dag in Medinova Kliniek Klein Rosendael. Specialisten op het gebied van orthopedische, plastische en algemene chirurgie gaven vrijblijvend advies over de verschillende ingrepen.

In de operatiekamers konden bezoekers meekijken hoe een schouder- en voorste kruisband operatie verloopt en werden de verschillende verdovingstechnieken uitgelegd. De fysiotherapeute gaf uitleg over het traject dat volgt op een operatie. Verder konden bezoekers hun bloeddruk laten meten hun BMI laten bepalen.

Voor alle vragen omtrent zorgverzekeraars konden bezoekers terecht bij de Relatiemanager van Medinova. Wat het toegestroomde publiek verbaasde was dat de meeste ingrepen die in Medinova Kliniek Klein Rosendael worden uitgevoerd door de zorgverzekeraars worden vergoed.

Voorafgaand aan de open dag zagen veel mensen Kliniek Klein Rosendael als een privà©kliniek die er alleen was voor de rijke mensen die een plastisch chirurgische behandeling wilden en deze zelf konden betalen. De open dag heeft deze vooroordelen gelukkig weggenomen. Medinova Kliniek Klein Rosendael is een Zelfstandig Behandelcentrum dat voor iedereen toegankelijk is, waar geen wachttijden zijn, waar de meeste behandelingen door de zorgverzekeraars worden vergoed en dat bovendien het ZKN keurmerk draagt: dà© garantie voor kwalitatief hoogstaande medische zorg.

Dat de open dag door de bezoekers is gewaardeerd bleek wel uit de resultaten van de enquàªte, waar opmerkingen als "uitstekend georganiseerd", "ga zo door", "dank voor de interessante informatie" en "dit mag vaker zo´n open dag" veelvuldig als suggestie werd aangegeven.

Kijk voor meer informatie over Kliniek Klein Rosendael of à©à©n van de andere Medinova klinieken op www.medinova.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular