Inhoudelijke koppeling van partijen rond factuurautomatisering op 5 november

ARNHEM, 27 september 2012 - Factuurwijzer organiseert in november het Factuurcongres XS. Dit initiatief vloeit voort uit het grote Factuurcongres, dat in Nederland al jaren het grootste evenement op het gebied van factuurautomatisering en e-factureren is. Deze onderwerpen staan centraal in november. Op maandag 5 november wordt op landgoed Nyenrode het onderwerp geautomatiseerde factuurverwerking uitvoerig behandeld.

Factuurautomatisering
Op 5 november komen aanbieders op landgoed Nyenrode in Breukelen bijeen met medewerkers van organisaties die plannen hebben om geautomatiseerde factuurverwerking toe te passen. Korte 1-op-1 gesprekken en een groot aanbod aan klantcases matchen de wensen en behoeftes van toekomstige eindgebruikers met de oplossingen van aanbieders.


1-op-1 gesprekken
Geïnteresseerde organisaties en aanwezige aanbieders op het gebied van geautomatiseerde factuurverwerking kunnen tijdens korte onderlinge gesprekken bekijken hoe ze inhoudelijk bij elkaar passen. Elke organisatie met de intentie om te starten met het digitaal verwerken van facturen is welkom om deel te nemen en haar plannen vrijblijvend te laten beoordelen en van advies te laten voorzien door professionals.

Klantcases
Bezoekende organisaties kunnen zich spiegelen aan de talloze praktische klantcases die door de aanbieders inhoudelijk worden toegelicht. Uit een brede diversiteit aan branches als onder meer de zorg, overheid, bouw, transport, telecom, schoonmaak, financiële en consumentendienstverlening, uitgeverij, retail en ICT is een groot aantal klantcases beschikbaar. Elke aanbieder put uit haar eigen rijke aanbod.

Informatiemarkt
Tussen de gesprekken door kunnen bezoekers bij de informatiestands kennis opdoen door middel van het luisteren naar ervaringen van klanten waar een succesvolle implementatie door een van de sponsors al heeft plaatsgevonden.

Deelnemers
De aanbieders die gaan deelnemen op maandag 5 november zijn Basware, BCT, Certipost, ISProjects, Medius, Nokavision en 20/20 vision Europe.

Kosteloos inschrijven
Elke organisatie die concrete plannen heeft om in de nabije toekomst factuurautomatisering of e-factureren toe te passen, behoort tot de doelgroep en mag zich kosteloos inschrijven op xs.factuurcongres.nl.


Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen:

Organisatie Factuurcongres XS
Westervoortsedijk 50  6827 AT ARNHEM
T  026-711 5032
http://xs.factuurcongres.nl
[email protected]