VRB Belastingadviseurs opent per 1 maart 2010 in Breda haar zesde vestiging in Nederland. Ook vanuit deze nieuwe vestiging zal VRB Belastingadviseurs werknemers informeren omtrent de verschillende aanwendingsmogelijkheden van een ontslagvergoeding.

Directeur van VRB Belastingadviseurs, Pim van Rijswijk, geeft aan dat er ook in 2010 veel vraag is geïnformeerd te worden omtrent de verschillende aanwendingsmogelijkheden van een ontslagvergoeding en in het bijzonder de werking en de vele mogelijkheden van een stamrecht BV. Steeds meer mensen komen er achter dat het zonde is om 52% belasting over een ontslagvergoeding te betalen.

Veel vraag naar fiscale informatie
à¢â‚¬Å“De vraag naar fiscale en financiele informatie omtrent ontslagvergoedingen en stamrecht BV‘˜s komt in eerste instantie vanuit werknemers die met ontslag te maken krijgen. Daarnaast krijgen wij ook steeds meer verzoeken vanuit de kant van de werkgever en OR om binnen het bedrijf informatie aan werknemers te komen verstrekken. Je merkt steeds vaker dat werkgevers vanuit 'goed werkgeversschap' werknemers goed en volledig willen informeren en begeleiden. Het blijkt dat de vele fiscale voordelen en mogelijkheden rondom ontslagvergoedingen niet bij iedereen bekend zijn en dat veel mensen grote bedragen aan belasting kunnen besparen."

Gratis boekje en kennismakingsgesprek
Over de fiscale aanwendingsmogelijkheden van een ontslagvergoeding valt ook veel informatie te vinden op internet en in diverse boekjes rondom dit onderwerp (mensen kunnen een gratis boekje aanvragen via onze website: www.vrbadvies.nl). Het blijkt echter dat de meeste mensen behoefte hebben aan een persoonlijk adviesgesprek met een fiscaal adviseur.

Mensen die ook geintereseerd zijn in meer informatie of een vrijblijvende en kosteloos kennismakingsgesprek op het kantoor van VRB Belastingadviseurs in Breda of à©à©n van de andere kantoren van VRB, kunnen contact opnemen met de medewerkers van VRB Belastingadviseurs via het centrale informatienummer, 0346 - 555 797 of [email protected]