Hoorn 6 mei 2010 - VRB Belastingadviseurs opent per 1 juni 2010 in Hoorn haar zevende vestiging in Nederland. Ook vanuit deze nieuwe vestiging zal VRB Belastingadviseurs werknemers informeren omtrent het aanwenden van een ontslagvergoeding. Aangezien er in heel Noord Holland nog geen andere gespecialiseerde bedrijven actief zijn op dit gebied, opent VRB Belastingadviseurs per 1 juni in Hoorn haar deuren.

Directeur van VRB Belastingadviseurs, Pim van Rijswijk, geeft aan dat er in Noord Holland bij veel werknemers behoefte bestaat geïnformeerd te worden omtrent het fiscaal gunstig aanwenden van een ontslagvergoeding. Hierbij moet gedacht worden aan bijvoorbeeld banksparen, het oprichten van een stamrecht BV en het starten van een eigen bedrijf. à¢â‚¬Å“Het is zonde om 52% belasting over een ontslagvergoeding te betalen terwijl dit niet hoeftà¢â‚¬, aldus Van Rijswijk. Over de fiscale aanwendingsmogelijkheden van een ontslagvergoeding op het internet veel informatie te vinden en in diverse boekjes rondom dit onderwerp. Men kan bijvoorbeeld via onze website: www.vrbadvies.nl informatie vinden of een gratis boekje aanvragen over dit onderwerp. In de praktijk blijkt dat de meeste mensen behoefte hebben aan een persoonlijk adviesgesprek met een fiscaal adviseur. Een dergelijk adviesgesprek is vanaf 1 juni ook mogelijk op ons kantoor in Hoorn en deze gesprekken worden in eerste instantie kosteloos en vrijblijvend aangeboden.

Noot voor redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie over dit artikel kan men contact opnemen met Pim van Rijswijk, directeur van VRB belastingadviseurs via telefoonnummer: 0346 555 797. VRB Belastingadviseurs is marktleider in het oprichten en onderhouden van BV‘˜s, stamrecht BV‘˜s en holdingstructuren. Meer informatie over VRB Belastingadviseurs kan men vinden op: www.vrbadvies.nl of www.vrb-stamrechtbvoprichten.nl