Op zondag 6 september a.s. wordt in het Olifant Informatie Centrum in Kudelstaart het Olifant Festival gehouden. Alles wat met olifanten te maken heeft is daar te zien, in een sfeervolle tuin. In deze omgeving staan Afrikaanse en Aziatische huisjes, hutjes en kraampjes waarin allerlei informatie te vinden is o.a. over beschermingsprojecten en bij de Oosterse Marktkraam zijn artikelen te koop met olifant-afbeeldingen.

Bijna is het dan zo ver; een ieder die van olifanten houdt is welkom op het Olifant Informatie Centrum in Kudelstaart voor het Olifant Festival, een gezellig festival voor jong en oud. Vrienden van de Olifant besteedt die dag veel aandacht aan de Geluksdag, waarvoor de olifant symbool staat. Het uiten van een Gelukswens, kan door het geven van een geluksolifantje of het sturen (of geven) van een olifantenkaart. Daar gaat een positieve energie vanuit, dat een gevoel van geluk kan bevorderen.
Tevens is er een wedstrijd Olifant in Beeld. Iedereen die een creatie heeft gemaakt met een olifant als onderwerp kan deelnemen aan deze creatieve wedstrijd Olifant in Beeld.. Zelfgemaakte kunstwerken kunnen ingestuurd worden voor 31 augustus. Er zijn drie categorieën waarin je met je kunstwerk mee kunt doen,de categorie à¢â‚¬à…“foto´s, à¢â‚¬à…“schilderijen en tekeningen en à¢â‚¬à…“diverse technieken. Bij de laatste categorie kan er gedacht worden aan houtsnijwerk, een olifant van klei en nog veel meer technieken. De ingezonden kunstwerken worden op het Olifant Festival tentoon gesteld. Ga snel aan de slag en wie weet maak jij wel kans op de gouden Acacia.
Kijk voor meer informatie over het Olifant Festival en de creatieve wedstrijd Olifant in Beeld op www.olifantfestival.nl.
Website: www.olifanten.org en www.olifantfestival.nl

Website: https://www.olifanten.org

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular