Gratis naar de Negenmaandenbeurs 2009? Beschuitmetmuisjes.nl geeft 40 vrijkaarten weg. Met deze vrijkaarten heb je tevens gratis toegang tot de Huishoudbeurs!

Vrijkaarten Negenmaandenbeurs

Negenmaandenbeurs 2009 - 18 t/m 22 februari in Amsterdam RAI
De Negenmaandenbeurs is het grootste en leukste evenement op het gebied van zwangerschap en baby´s. Je vindt er alles voor jezelf en je kindje.

Ook in 2009 is de Negenmaandenbeurs dà© plek waar (aanstaande) ouders zich volop kunnen laten inspireren. Het grootste en meest complete evenement op het gebied van zwangerschap en baby´s staat bol van trends en informatie.

Wat is er te doen?
Negenmaandenbeurs 2009Op de Negenmaandenbeurs zijn heel veel stands van bekende babymerken en diverse leuke pleinen en straatjes. Zo is er het Bol van KennisPlein waar je aan deskundigen al je vragen kunt stellen over voeding, veiligheid, gezondheid en bevallen.

Nieuw op de beurs is het Babyplaats Webshop Paviljoen waar online bedrijven hun website tot leven laten komen.

De nieuwste producten en diensten op babygebied vind je op het Noviteiten & InnovatiePlein. Verder kun je meedoen aan diverse workshops, bijvoorbeeld over de inrichting van je babykamer op het Babykamer InspiratiePlein. De hipste en liefste schilderijtjes voor de babykamer zie je in het Kinderkamer Kunststraatje. En ´last but not least´ vind je er trendy mode voor jezelf en je baby, is er veel leuk en leerzaam speelgoed, kun je het hartje van je kindje beluisteren, een echo laten maken en niet te vergetenà¢â‚¬¦. profiteren van heel veel leuke beursaanbiedingen!

De Negenmaandenbeurs 2009 wordt gehouden van 18 tot en met 22 februari in Amsterdam RAI.

Ga naar de actiepagina

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular