Persbericht Dordrecht maart 2010

Nieuw! 6 Beaufort (6bft) Trendy strand-windschermen

Vrolijke kleuren en trendy dessins op het strand deze zomer.
Oranje/gele en roze snoephartjes met à¢â‚¬Å“kiss meà¢â‚¬ of knal rode rozen.
Ruim 2 m² bamboestengels, stoere graffiti of zoet gekleurde breisels van blauwe en roze pluizige draden. De stranden zullen vrolijk kleuren deze zomer met de eigenzinnige en opvallende strand- windschermen van 6 Beaufort (6bft).

à¢â‚¬Å“Het idee is natuurlijk ontstaan op het strandà¢â‚¬ zegt Hans van Gastel, de man achter 6bft strandschermen. Ik zocht zelf een goed strandscherm met een leuke uitstraling en ontdekte dat er naast de bekende nylon beach-shelters en de traditionele windschermen met losse staanders en langwerpig doek nauwelijks aanbod was.
Dat moet anders kunnen was de gedachte. Peinzend in het Scheveningse zonnetje is het plan ontstaan voor de ontwikkeling een geheel nieuw, functioneel en eigentijds strandscherm. Uitgangspunten: gemakkelijk en snel opzetbaar - groot formaat op het strand maar handzaam en compact mee te nemen - opvallende en eigentijdse looks en last but not leastà¢â‚¬¦degelijke en duurzame materialen.

We zijn gestart met 5 opvallende dessins, maar het bruist al van de nieuwe ideeën. De inspiratie komt nu uit het product zelf. We praten met een Amsterdamse kunstenares over een exclusieve serie en liggen er al plannen voor een paar versies met een nautische uitstraling. De oplages per dessin houden we bewust beperkt om de exclusiviteit te waarborgen. Wat ons betreft wordt het een kleurrijke zomer.

6bft strandschermen zijn vooralsnog uitsluitend via www.6bft.nl te koop.

Verkoopprijs: 169,- compleet met een handige draagtas.

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie)
6bft strandschermen is een product van ToomLoos Ideeën & Concepten te Dordrecht.

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Hans van Gastel.
Telefoon 078-618 78 78
Mobiel 06 515 06 975.
E-mail [email protected]
Website www.6bft.nl

ToomLoos
Ideeën & Concepten