(Persbericht) Vrouwen zeilen zonder zorgen in de Algarve.

Vrouwaanboord (www.vrouwaanboord.nl) verzorgt in samenwerking met Nomas sailing deze zomer langs de kust van de zonnige Portugese Algarve zeiltochten và³à³r en dà³à³r vrouwen. De eerste tocht staat gepland van 24 tot en met 30 juni 2011.

Voor wie?

Deze zeilweek is alleen bedoeld voor vrouwen. Zeilervaring is niet vereist. Alleengaand met of zonder boot of een gezin? Geen punt. Ook de leeftijd doet er niet toe.
De hoofdzaak is dat vrouwen zeilen met vrouwen en genieten van wind, zon, strand en zee.
Aan boord van de luxe Bavaria van Nomas Sailing met haar vrouwelijke schipper bepaald de vrouw zelf of ze actief of juist passief mee zeilt.

Waarheen?

Iedere dag een andere richting, haven, stadje, baai, strand... gaan waar de wind ons brengt. Voldoende tijd om te struinen door de bijzonder stadjes die de Algarve rijk is, snuffelen in de winkeltjes, ontspannen op à©à©n van de de vele terrasjes en de historische gebouwen. Wat verder de zee op, op zoek naar de dolfijnen in hun natuurlijke omgeving.
Liever genieten van de zon? We gooien het anker uit in een baai en nemen een verfrissende duik, met een een spannend boek op het voordek en een hapje en drankje op zijn tijd.

Over Vrouwaanboord.nl

Vrouwaanboord.nl is een jonge webazine voor vrouwen en door vrouwen in de watersport op het internet.
In de watersport is de beleving van de vrouw aan boord vaak anders de die van de man.
De beheerder van de site heeft meer dan 30 jaar met deze doelgroep gewerkt en bouwt de site op basis van haar ervaringen.
Vrouwaanboord.nl wil meer aandacht voor de vrouw in de watersport en een plaats zijn waar deze vrouwen gelijkgestemden kunnen ontmoeten en hun informatie kunnen vinden. Tevens biedt Vrouwaanboord de mogelijkheid de watersport kennis op een plezierige manier te verbreden waarna vrouwen met meer zelfvertrouwen aan boord een volwaardig lid zijn. Dit komt naast het plezier vooral ook de veiligheid ten goede.
------------------------------------------------------------

Noot voor redactie
à¢â‚¬Å“dit is een origineel persberichtà¢â‚¬

Beheerder van de site en schrijver van dit bericht :
Nonius V.O.F.
Corrine Koert.
0031651930476

VROUW AAN BOORD?

[email protected]

Zeilen in de Algarve

In samenwerking met Nomas Sailing.
http://www.nomas.nl/Zeiljacht/Speciaal_arrangement.html
Foto‘˜s van de boot en de omgeving in de Algarve op http://www.nomas.nl/Zeiljacht/Fotoboek/Fotoboek.html

Tags: Zeilen, vrouwen, watersport, Algarve, zon, Portugal, reizen, vakantie, varen.