(Persbericht) Persbericht

17 december 2010

De Limburg Winkel is online!
-VVV Zuid-Limburg lanceert nieuwe webshop-

VVV Zuid-Limburg introduceert haar nieuwe webshop www.limburgwinkel.nl om inwoners en gasten beter van dienst te kunnen zijn. VVV Zuid-Limburg verkoopt in haar Limburg Winkels enerzijds praktische en informatieve artikelen om een verblijf in de zuidelijkste regio van Nederland zo aangenaam mogelijk te maken. Anderzijds kan de consument hier onder andere terecht voor streekproducten, VVV Cadeaubonnen en tickets voor evenementen. Tot nu toe moest de bezoeker een Limburg Winkel bezoeken om de producten in huis te krijgen. Vanaf vandaag komt daar verandering in! De klant kan nu 24 uur per dag, 7 dagen per week van thuis uit een virtuele winkelwagen vullen met een scala aan producten die de VVV Limburg Winkel rijk is.

Limburg Winkel webshop
De online Limburg Winkel is helemaal geïntegreerd in de vormgeving van de vernieuwde website. Er is sprekend beeldmateriaal van alle producten opgenomen en er is gebruik gemaakt van beschrijvende en informatieve teksten. Er staan op dit moment 124 producten op. Van kaarten, boeken, gidsen, plattegronden, brochures tot zelfs CD‘˜s en DVD‘˜s. De producten zijn ingedeeld volgens verschillende thema‘˜s namelijk wandelen, fietsen, auto rijden, bezinnen, koken en voor kinderen.

Meer informatie
De webshop is te vinden onder de knop à¢â‚¬Å“Limburg Winkelà¢â‚¬ op de website of onder www.limburgwinkel.nl.

Einde persbericht

Noot voor de reactie:
Voor meer informatie:
Manon Luijten
Marketing Manager VVV Zuid-Limburg
T : 043 6098515
E: [email protected]

Over VVV Zuid-Limburg
VVV Zuid-Limburg bevordert toerisme en recreatie in en naar Zuid-Limburg. VVV exploiteert 36 informatiepunten in Valkenburg & Meerssen, Parkstad Limburg, Heuvelland en de Grensmaasvallei met Limburg Winkels in Valkenburg, Heerlen, Epen, Gulpen en Sittard. Kerntaken zijn: gebiedsmarketing, informatieverzameling- en verstrekking, projectadvies & begeleiding, reservering & bemiddeling, onderhoud van alle bewegwijzerde wandel-, fiets- en mountainbikeroutes, evenementen coà¶rdinatie en productontwikkeling.