De EasySafe is een nieuw gepatenteerd product waarmee zeer eenvoudig gevoelige data op laptops, USB sticks/drives of PC´s kan worden beveiligd. Door het gebruik van een doeltreffende encryptie die alleen werkt door toepassen van een hardware sleutel hoeft men niet langer bang te zijn dat financiële, gevoelige of geclassificeerde data of in verkeerde handen terecht komt.
EasySafeTM bevat een plug and play USB key. Deze EasyKey maakt gebruik van het internationale encryptie algoritme AES waarmee de data op een PC of Laptop beveiligd kan worden. Ook kan de data op een externe harde schijf of USB geheugen stick hiermee beveiligd worden. Het is veiliger dan welk software encryptie product dan ook omdat de encryptie sleutel apart van de beveiligde informatie bewaard wordt.
De EasySafe kent vele toepassingen, voor de zakelijke markt kan het de data beveiligen op Laptops en USB sticks die op zakenreis, thuiswerk of op een andere manier buiten het bedrijf of de instantie meegenomen worden en daardoor blootgesteld worden aan diefstal of verlies zoals herhaaldelijk in het nieuws geweest is. Ook is het uitstekend toepasbaar voor het beveiligen van cliënt of patiënt gegevens in de financiële, notariële en zorg sectoren. Thuis kunnen ouders het simpelweg gebruiken om financiële gegevens en passwoorden veilig te stellen.

EasySafeTM omvat 2 revolutionaire uitvindingen: de EasyDrive en de EasyKey.
EasyDrive is een speciaal ontworpen geheugen/disk ruimte waarin uw data en informatie versleuteld wordt opgeslagen. De encryptie handelingen zijn geïntegreerd in het standaard Windows file systeem. Bij save, move of copy van een file naar of van de EasyDrive wordt deze automatisch versleuteld of gedecodeerd. Voor de gebruiker lijkt het een gewone disk drive zolang de EasyKey aanwezig is.
EasyKey  bevat de Encryptie sleutel in een klein en handzaam device die in de USB port van de Computer gestoken kan worden. Het insteken van de EasyKey opent automatisch de EasyDrive, deze zal verschijnen als een additionele disk drive in uw Windows systeem. Als u de EasyKey weer verwijderd wordt de EasyDrive automatisch gesloten. De data in de EasyDrive blijft onzichtbaar en versleuteld achter op uw systeem.
Vynopsis is een nieuwe importeur voor de Benelux. Vynopsis richt zich op unieke producten voor de consumenten markt. www.vynopsis.nl