Als ondernemer bent u vaak gebaat bij een effectief en eenvoudig beheer van uw website. W2Support, met zijn hoofdvestiging aan de haven in Elburg, heeft daar een passend antwoord op gevonden. Samen met Easy Internet Solutions werkt W2Support aan het onderhoud en doorontwikkeling van Easy Internet CMS, een content management systeem dat uitblinkt in eenvoud en effectiviteit.

"Het CMS wordt op licentiebasis aan onze klanten verstrekt, updates, onderhoud en helpdesk inbegrepen", aldus Gerard van Hattem, eigenaar van W2Support. De techniek van het CMS is van hoogwaardige kwaliteit en er is met name rekening gehouden met indexatie in zoekmachines als Google en Bing. Hierdoor is het voor startende ondernemingen die nog geen website hebben uitermate interessant om een dergelijk CMS aan te schaffen. Daarnaast kunnen ondernemers die al over een website beschikken ook overgaan op dit beheersysteem, wat na implementatie onmiddelijk voordelen biedt met betrekking tot veel online marketing aspecten.

Wat betreft gebruiksvriendelijkheid overtreft Easy Internet CMS veel andere gelijkwaardige open source toepassingen die vaak veel functies bevatten die niet worden gebruikt en voor klanten erg verwarrend kunnen zijn. Het beheersysteem bevat diverse reeds goed ontwikkelde modulen die zo ingezet kunnen worden dat de klant er in de dagelijkse praktijk volop van profiteert.

Zo ondersteunt het meertaligheid, online advertentiebeheer, is er een statistiekenmodule opgenomen, maar tevens kunnen er volledige mailingen worden verzonden.

In de demo is zichtbaar hoe een pagina binnen kort tijdsbestek wordt aangepast. Duidelijk te zien is de gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid. Mede af te leiden hieruit is de vloeiende integratie tussen het beheersysteem (backend) en de webpagina (frontend).

W2Support biedt verder een totaalpakket aan zijn klanten. Van het opzetten tot een website tot intensieve online marketingcampagnes. Kortom: professionele begeleiding in alle online activiteiten van startende, kleine en middelgrote ondernemingen. Korte communicatielijnen naar de klant kenmerken de goede dienstverlening van dit bedrijf, wat door velen als prettig wordt ervaren.

Website: http://www.w2support.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular