Veel ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf vinden het lastig om de eerste stappen te zetten van offline (kranten) adverteren naar online adverteren (Google Adwords). Wat vooral een rol speelt is de gedachte dat veel internetondernemingen geen "no cure no pay" hanteren.

Volgens W2Support is dat ook vrij moeilijk te realiseren. Het internet wordt dagelijks gebruikt door miljoenen Nederlanders, met ieder afzonderlijk eigen wensen en behoeften. Online marketing, bijvoorbeeld het gebruik van Google Adwords en Google Analytics, is gericht op het analyseren van die behoeften en het goed inspelen daarop. Dit is een geleidelijk proces en na verloop van tijd zullen de resultaten dan ook aanzienlijk verbeteren.

Om een extra stimulans te geven aan het inzetten van online marketing, heeft W2Support een extra tegemoetkoming gedaan in zijn dienstverlening. Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf met een aantoonbare 50 euro tegoedbon van Google Adwords kunnen hier van profiteren.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.w2support.nl of bellen met 06-34187536. E-mail is tevens mogelijk: [email protected]

Website: http://www.w2support.nl