Het fenomeen brommobielen is inmiddels een steeds meer geaccepteerde groep voertuigen op de Nederlandse wegen. De voordelen van een brommobiel beginnen, binnen de stad, ook steeds meer op te wegen tegen die van een personenauto. Waaijenberg presenteert dan ook met trots de JDM Aloës met CRI (common rail) diesel motor.

In januari 2010 introduceerde Franse brommobiel fabrikant JDM de nieuwste ontwikkeling op hun vakgebied; de JDM Aloës brommobiel voorzien van de Lombardini CRI motor.

Deze dieselmotor met de modernste elektronische regeling is met recht een technisch hoogstandje te noemen. Deze diesel injectie motor rijdt dankzij het ingenieuze CRI systeem zeer zuinig en het geluidsniveau is revolutionair teruggebracht.
Doordat de motor ook nog voorzien is van een balans-as zijn de trillingen minimaal. Net als in de automotive industrie speelt het milieu ook een steeds grotere rol in de brommobielbranche. De nieuw te leveren CRI motor overtreft met een uitstoot van 80,33g/km (categorie A) dan ook elke ander type voertuig in zijn klasse.

à¢â‚¬Å“Het eisenpakket van de motor bestond echter niet alleen uit een lage uitstoot, een laag verbruik en een gereduceerd geluidsniveau, ook de prestaties moesten kritisch bekeken worden. Blij zijn wij dan ook na het rijden met de nieuwe 440cc, 4-takt diesel dat een sportieve rijstijl gegarandeerd kan wordenà¢â‚¬ aldus Patrick van Manen van Waaijenberg Mobiliteit.

De JDM Aloës Comfort, Luxe en Mio (eerste brommobiel met geïntegreerd navigatiesysteem zijn te verkrijgen met een Lombardini motor voorzien van CRI Common Rail.

U bent van harte welkom in een van de showrooms van Waaijenberg Mobiliteit in Veenendaal, Amsterdam of Den Haag om een proefrit te maken met een van de
JDM Aloës modellen met CRI motor. De JDM Aloës met CRI motor is er al vanaf
€ 13.695,- in een van de acht moderne kleuren.
Wanneer u niet in de mogelijkheid bent bij ons langs te komen belt u dan met ons gratis telefoonnummer 0800 023 9988 voor een afspraak bij u aan huis.
Voor meer informatie over de JDM Aloës met CRI motor of de andere brommobiel modellen bezoek onze website www.waaijenberg.com