(Persbericht) Amsterdam/Den Haag/Veenendaal
45km specialist Waaijenberg Mobiliteit organiseert paaszaterdag 23 april van 10.00 tot 16.00u. een Paasshow met een gratis paaslunch in de showrooms in Amsterdam, Den Haag en Veenendaal. Deze dag zijn er ook tal van spectaculaire aanbiedingen en kan je de ruiten van je 45km voertuig laten graveren tegen diefstal.

Gratis lunch
Tijdens deze gezellige Paasshow kan elke bezoeker aanschuiven bij de uitgebreide Paaslunch. Hierbij kunnen alle geïnteresseerden en bestuurders van 45km voertuigen gezellig ervaringen uitwisselen.

Canta
U kunt op deze dag vrijblijvend proefrijden met de nieuwste modellen van het gehandicaptenvoertuig de Canta. Waaijenberg Mobiliteit is fabrikant van de Canta het enige 45km voertuig in Nederland dat op 50- en 80km, fiets- en voetpad mag rijden en op trottoirs kan worden geparkeerd. De Canta is volledig aanpasbaar aan eventuele lichamelijke beperkingen van de bestuurder.

Brommobielen
Ook kunt u kennis maken met de nieuwste brommobiel modellen: Microcar New M.Go, JDM Aloës, Microcar Cargo en Primo, Aixam Crossline, Chatenet CH26,
Duà© (budget label brommobiel) en helemaal nieuw in de showroom is de: Ligier Ixo!!

Bij u thuis?
Waaijenberg Mobiliteit verzorgt demonstraties, service, onderhoud en rijlessen aan huis door heel Nederland. De medewerkers van Waaijenberg Mobiliteit staan deze dag vanzelfsprekend voor u klaar om u alles te vertellen over wet- en regelgeving, verzekeringen en financieringen voor 45km voertuigen.

Anti diefstal preventie door ruiten graveren
Voor veel rijders is hun 45km voertuig het waardevolste bezit.
Want, geen voertuig is geen mobiliteit!
Om dit te voorkomen biedt Waaijenberg Mobiliteit u de mogelijkheid om preventief uw ruiten te laten graveren met het kenteken of chassisnummer van het voertuig. Dit vormt namelijk een gevreesd opstakel voor de dief omdat de ruiten vervangen zullen moeten worden om daarna uw 45km voertuig verhandelbaar te laten zijn.
Tijdens uw bezoek aan onze Paasshow kunt u, voor de speciale actieprijs van €15,= (alleen op deze dag!) alle ruiten van uw 45km voertuig laten graveren.

Scootmobiel aktie
Wanneer u deze dag een opvouwbare scootmobiel koopt krijgt u € 100,- korting. Bij een vaste scootmobiel is dat deze dag € 250,- korting.

Kijk voor meer informatie op www.waaijenberg.com