Waaijenberg Mobiliteit presenteert met trots, als enige dealer in Nederland, de nieuwste modellen van de Franse brommobiel fabrikant Microcar:
Primeur: De Cargo en Primo, de bedrijfsbrommobiel.
Na het enorme succes van de M.GO komt marktleider Microcar met de Microcar Cargo en Primo. De Microcar Cargo en Primo zijn vergelijkbaar met een auto als bijv. een Renault Kangoo. De voertuigen kenmerken zich als brommobiel bedrijfsvoertuig met een enorme laadruimte, namelijk 1200 liter! De voertuigen zijn dan ook bij uitstek geschikt voor particulieren die op zoek zijn naar voertuig met veel ruimte of voor bedrijven met werknemers met een bromfietsrijbewijs(AM vanaf 16 jaar). De Microcar Cargo is de meest luxe uitgevoerde en standaard voorzien van opties als: centrale portiervergrendeling, parkeersensoren, radio/cd speler, mistlampen enz.
Zijn minder luxe broertje de Microcar Primo biedt wat minder accessoires maar is al leverbaar voor € 9.995,- incl. btw.

Beide voertuigen bieden uiteraard vele mogelijkheden voor zowel particulieren als ondernemers. De 3 jaar volledige fabrieksgarantie en 24-uurs pechondersteuning, die standaard op de Microcars zitten, bevestigen het hoge kwaliteitsniveau.

Superstille, moderne en schone motor.
De Microcar Cargo is, net als de vernieuwde JDM Aloës, leverbaar met de superstille
Common Rail dieselmotor van Lombardini. Deze motor met de modernste elektronische regeling is met recht een technisch hoogstandje te noemen. De diesel injectie motor rijdt dankzij zijn ingenieuze systeem zeer zuinig, milieuvriendelijk en het geluidsniveau is revolutionair teruggebracht. Met de uitstoot van 80,33g/km (categorie A) overtreft de motor elk ander type voertuig in zijn klasse.
Doordat de motor voorzien is van een balans-as zijn de trillingen minimaal.

Graag nodigen wij u uit om zaterdag 13 maart tussen 10.00 en 15.00u., in een van onze showrooms in Den Haag, Amsterdam of Veenendaal, kennis te komen maken met de nieuwe brommobiel modellen van JDM en Microcar. Deze dag kunt u ook vrijblijvend proefrijden met de superstille common rail dieselmotoren.
Naast een lekkere kop thee of koffie hebben wij deze dag een verfrissende verrassing voor u, die op een bijzondere manier wordt aangeboden.
Voor meer informatie bezoek onze website www.waaijenberg.com