(Persbericht) IJsselstein, 31 augustus 2010 Waalwear Men implementeerde in minder dan 3 weken zijn nieuwe Sales Portal, waarmee agenten en vertegenwoordigers de collecties van Waalwear Men optimaal kunnen verkopen. Met deze snelheid zal als vervolg ook een B2B webshop gerealiseerd worden.

Waalwear Men realiseert deze projecten met Market-Square4Fashion: De nieuwe slimme E-Commerce oplossing die de vereisten van fashion en e-commerce bij elkaar brengt en Waalwear Men de flexibiliteit geeft om zich aan te passen aan de continue veranderende fashionmarkt.

De Sales Portal biedt een scala aan mogelijkheden voor vertegenwoordigers en agenten om -via hun eigen account op de Sales Portal- orders aan te maken en up-to-date artikel- en klantinformatie in te zien, zodat ze hun klanten tijdens het verkoopproces zo goed mogelijk kunnen bedienen.

Frank Biegstraaten, IT Manager van Waalwear Men: à¢â‚¬Å“Het snel en efficiënt online zetten van fashion artikelen vereist dat de E-Commerce tool die je gebruikt fashion specifieke functionaliteiten biedt, zoals uitgebreide maatschema‘˜s, kleur- en stofdetails, flexibiliteit en precies voldoende productinformatie. Dit zijn absolute à¢â‚¬Å“must havesà¢â‚¬ in de fashionmarkt. In de loop van dit jaar zullen we op dit platform ook starten met een B2B toepassing, waardoor we optimaal gebruik maken van online mogelijkheden om onze klanten te bedienen.à¢â‚¬Å“

Over Waalwear Men
Waalwear Men is eigenaar van de heren life style merken Van Gils, Jaguar en Bad Boys. Deze merken worden verkocht op de premium afdelingen van Noord-Europese winkelketens, alswel in meer dan 500 zelfstandige winkels. Naast deze merken, ontwikkelt Waalwear private label collecties voor een aanzienlijk aantal grote retailers in Europa. Sinds 2008 vormt Waalwear Men à©à©n organisatie met Setpoint om de groothandelscomponent te verrijken met hun eigen Nederlandse multibrand retail organisatie.

Over Market-Square4Fashion
Market-Square4Fashion is dà© E-Commerce oplossing die de vereisten uit de fashionmarkt, e-commerce en jarenlange ervaring in Fashion IT bij elkaar brengt in à©à©n standaard. De andere unieke eigenschap van deze oplossing is dat het op de markt wordt gebracht voor een lage financiële investering, terwijl het toch de mogelijkheden biedt van een volwassen E-Commerce oplossing.

De koppeling met Microsoft Dynamics NAV biedt een voorsprong in zowel het gebruikersgemak als in de implementatiesnelheid. Daarnaast kan met ieder ander platform eenvoudig integratie gerealiseerd worden. De gebruiker profiteert van de continue technologische ontwikkelingen in functionaliteit in combinatie met gebruik van de laatste marketing- en internettrends. De Market-Square standaard e-commerce oplossing wordt op de markt gebracht door MSH International. De toepasbaarheid voor de fashionbranche is gerealiseerd door it suits IT.

Over it suits IT
it suits IT is specialist in business management oplossingen voor fashionbedrijven. De experts van it Suits IT hebben gemiddeld 16 jaar ervaring in de fashionbranche en het ontwikkelen en implementeren van gespecialiseerde software hiervoor. it suits IT onderscheidt zich door het leveren van een solide software oplossing in combinatie met een hoog service- en expertiselevel. it suits IT is Microsoft Gold Certified Partner.