BPRgroep introduceert BPR Vastgoed

Het Waalwijkse bedrijf BPRgroep voegt een nieuw specialisme toe aan haar dienstenpakket: BPR Vastgoed. BPR Vastgoed biedt retailers en ook organisaties uit andere sectoren ondersteuning bij en advies over tal van vastgoed-onderwerpen.

BPR Vastgoed sluit nauw aan op het brede dienstenpakket van de BPRgroep, dat reeds vijf specialismen in huis had: interieurontwerp, bouwkundig tekenwerk, projectmanagement van bouwprojecten, realisatie van (ver)bouwprojecten en een 24-uursservice voor storingen en onderhoud. Rolf Balkenende, algemeen directeur BPRgroep: à¢â‚¬à…“De nieuwe service BPR Vastgoed komt voort uit terugkerende vragen. Alvorens een organisatie bijvoorbeeld besluit om te verbouwen, wordt vaak afgewogen of een verplaatsing geen betere optie is. Bij die overweging passeren tal van zaken de revue: is het huidige pand niet te groot of te klein, is de huurprijs gerechtvaardigd, is de locatie de meest geschikte? Bovendien hebben verhuurders andere belangen dan de gebruikers. In beginsel gaan eigenaren voor een zo hoog mogelijke huuropbrengst. Tegenwoordig is continuïteit voor verhuurders belangrijk en zien ze huurders niet graag vertrekken.

Onafhankelijk advies
à¢â‚¬à…“BPR Vastgoed is geen makelaar, maar richt zich primair op advisering, waarbij we in voorkomende situaties vraag en aanbod bijeen kunnen brengen vanuit de positie van de ondernemer. Onze kracht is dat we onafhankelijk zijn. We kunnen over tal van vraagstukken adviseren. Niet alleen inzake huisvestingsadvies maar ook over exploitatie van vastgoed, bemiddeling bij huurgeschillen, projectontwikkeling, wet- en regelgeving en meer. Zeker in deze economisch zware tijden kan ons advies van grote waarde zijn.

Gerenommeerde experts
BPR Vastgoed verbindt de bestaande kennis en ervaring binnen de BPRgroep met die van diverse gerenommeerde experts op gebied van vastgoed en retail. Waar nodig wordt kennis met derden gedeeld. Eà©n van de externe specialisten is vastgoed- en retailexpert Koos Pols, afkomstig van ING Real Estate Development, waarmee BPR Vastgoed vanaf 1 oktober een intensieve samenwerking aangaat.

Actief in hele utiliteitsbouw
BPRgroep werd opgericht in 1998. Het bedrijf telt ruim twintig medewerkers en maakt een gestage groei door. De roots van BPRgroep liggen in de retailbranche, met klanten als KPN, BrainWash, Dolcis, Manfield, Cool Cat, Telfort, Bristol, Invito, Và¶gele, Bakker Bart, T-Mobile, Pro Sport en Ritel. Maar ook in de zakelijke dienstverlening, de zorgsector, bij overheden en in de horeca- en recreatiebranche is het bedrijf volop actief. Zo ontwerpt BPR Design momenteel een nieuw concept voor een zorgcentrum en is BPR Realisatie nauw betrokken bij het nieuwe Familiepretpark Mini Mundi en de Voetbal Experience in Zeeland.

Website: http://www.bprgroep.nl