(Persbericht) Het is tegenwoordig lang niet meer nodig om een langdurig lease contract af te sluiten waarbij u vast zit aan veel verplichtingen en voorwaarden. Voor ondernemers is shortlease een goede optie omdat ze met shortlease geen financieel risico lopen. Een shortlease contract is namelijk kort en flexibel. Een ondernemer kan het contract opzeggen wanneer hij dat wilt. Daar tegenover staat dat bij langlopend leasen het contract vaak lang is en er moeilijk onderuit te komen is.

Waarom geen langdurig leasecontract?
Een langlopend lease contract kan voor veel nadelen zorgen. Werkt u als ondernemer bijvoorbeeld op projectbasis? Dan kan het zijn dat u extra mensen nodig hebt voor een korte periode. Wanneer u dan leaseauto‘˜s voor deze mensen nodig hebt, wilt u natuurlijk een kort leasecontract afsluiten. Het kan ook voorkomen dat een ondernemer iemand heeft aangenomen die een leaseauto nodig heeft, maar na een jaar wordt besloten om zijn contract niet te verlengen. Wanneer u dan een lease contract hebt afgesloten voor bijvoorbeeld 36 maanden, moet u nog wel 24 maanden betalen.

De voordelen van shortlease
Om bovenstaande situaties te voorkomen is shortlease een ideale manier van leasen. Een shortlease contract biedt namelijk de flexibiliteit van huren met daarnaast alle voordelen van auto leasen. Een shortlease contract kunt u namelijk al vanaf twee maanden afsluiten en daar komt nog bij dat u kunt opzeggen wanneer u dat wilt. Zo loopt u als ondernemer geen enkel financieel risico!

» Meer informatie over shortlease vindt u op www.vwpshortlease.nl