Simpel. Omdat Orthoklinika haar kwaliteitsproducten aanvult met professionele medische expertise. Onze ervaren orthopedisch chirurg staat u bij met advies dat op uw persoonlijke situatie is toegesneden. Met betrokken aandacht voor uw individuele klachten helpt chirurg dr. Herman de Boer u bij het bevorderen van uw mobiliteit. Orthoklinika biedt werkzame producten en ondersteunt u daarnaast met deskundige begeleiding, controle en advies. Deze combinatie van product en consult maakt Orthoklinika wereldwijd uniek. Leest u verder voor meer uitgebreide informatie over de ervaring van dr. De Boer.

Orthoklinika

Orthoklinika is een medisch adviesbureau dat is gespecialiseerd in onderzoek naar, en effectieve behandeling van gewrichtsaandoeningen van het bewegingsapparaat waaronder artrose. De focus van Orthoklinika ligt op het bevorderen van de mobiliteit van het menselijk lichaam. Dit houdt in dat u bij Orthoklinika terecht kunt met specifieke gewrichtsproblemen, zoals klachten aan nek, schouders, rug, heupen, knieën, handen en enkels. Orthoklinika helpt u verder. Letterlijk.

E-consult van Orthoklinika

Orthoklinika biedt haar patiënten de mogelijkheid om kosteloos professioneel advies te ontvangen door middel van een zogenaamd E-consult. Op eenvoudige wijze kunt u gebruik maken van ons formulier om uw vragen via Internet aan chirurg dr. De Boer te stellen. Wij streven er te allen tijde naar om uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden. Resultaatgericht, betrokken en persoonlijk. Dat is Orthoklinika!

Dr. Herman H. de Boer, Orthopedisch Chirurg
Dankzij een indrukwekkende staat van dienst, die ruime uitvoerende en bestuurlijke ervaring bevat in combinatie met een groot aantal onderzoeken en publicaties, heeft dr. H.H. de Boer nationale en internationale bekendheid verworven als specialist in het vakgebied van de Orthopedie.

In 1989 voerde dr. De Boer de eerste meniscustransplantatie in Nederland uit. Met meer dan 1350 geplaatste knieprotheses en meer dan 1500 heupprotheses heeft dr. De Boer zich ontwikkeld tot een expert binnen het orthopedisch specialisme. In 2000 werd hij aangesteld als opleider en medisch manager van de afdeling Orthopedie van het Weverziekenhuis in Heerlen, waar hij zich intensief heeft toegelegd op het verrichten van onderzoek op het gebied van de meniscustransplantatie.

Als eigenaar van medisch adviesbureau Orthoklinika begeleidt dr. De Boer onder andere patiënten met gewrichtsslijtage, daarbij gebruikmakend van de effectieve resultaten van de Glucosamine van Orthoklinika.

Website: http://www.artrose-blog.nl/tag/orthoklinika

Bron: EMEA Persberichten

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular