Wageningen, 23 januari 2009 Iedereen kent het fenomeen: je zoekt een leuk geboortekaartje, maar kan nà©t niet het kaartje vinden dat je mooi vindt, of waarvan je denkt dat het past bij je levensstijl. Ondanks dat er vele honderden kaartjes te vinden zijn online of bij de drukker- is het erg moeilijk om nà©t dat ene kaartje te vinden.

à¢â‚¬à…“Dat is nu precies wat we proberen op te lossen met onze unieke collectie, aldus de Wageningse ontwerper Rogier Brakshoofden van Annow.nl, à¢â‚¬à…“mensen kunnen bij ons een uniek kaartje uitzoeken dat ook nog eens maar à©à©n keer gebruikt wordt.

à¢â‚¬à…“Het meest bijzondere aan de Annow collectie is dat de collectie constant wijzigt. Ieder kaartje wordt maar à©à©n keer gebruikt. Dit resulteert in bijzondere en originele ontwerpen, maar betekent ook dat we continu aan het ontwerpen zijn. Gelukkig werken we samen met diverse jonge ontwerpers die het als een uitdaging beschouwen steeds weer iets leuks neer te zetten.

Wanneer dit nog niet origineel genoeg is, kan er ook een kaartje speciaal worden ontworpen voor de aanstaande ouders, waarbij niets te gek is: à¢â‚¬à…“We proberen dan juist om bijzondere ontwerpen te maken; niet alleen de zoveelste vlinder, hoewel dat natuurlijk ook mag!, aldus Rogier. Ook voor andere vormen dan een standaard papieren kaartje, zoals bijvoorbeeld een webaankondiging, draait men de hand niet om.

Ondanks dat Annow.nl opereert vanaf het internet, is het een door en door Wagenings bedrijf. Het bedrijf werkt dan ook samen met de kwaliteitsdrukkers van drukkerij ´De Grebbe´, de grootste drukkerij voor familiedrukwerk in de regio: à¢â‚¬à…“Voor een stukje kwaliteit kom je al snel bij hen terecht in deze buurt. De samenwerking bevalt prima. Wat we ook belangrijk vinden is dat ze alleen op FSC papier drukken, dat is wel zo verantwoord.