Vleuten, maart 2008
Het Nederlandse bedrijf Wallaboo adopteert een echte kangoeroe uit Australië. De net zes maanden oude Leila is bij een aanrijding haar moeder verloren en opgevangen door de vrijwilligers van kangoeroe opvanghuis Roo Gully. Het baby kangoeroetje komt niet naar Nederland maar kan in haar vertrouwde omgeving bij haar verzorgers blijven. Wallaboo doneert geld aan het opvanghuis zodat Leila daar verder verzorgd kan worden en onbezorgd kan opgroeien.
“Ik was zo geraakt door het verhaal van Leila en Roo Gully dat ik meteen de behoefte voelde om ook iets te doen.” Aldus José Kok van Wallaboo. “Voor de bedrijfsnaam Wallaboo heb ik me laten inspireren door de wallaby, een kleine kangoeroe dat haar kleintje warm en veilig in haar buidel draagt.”
Comfortabel kinderspel
Naast de voetenzakken komt Wallaboo deze maand met een nieuwe zomercollectie die bestaat uit drie soorten autostoel- en kinderwagenhoezen en een handige luiertas.
De wasbare hoezen zijn eenvoudig aan te brengen over de kinderautostoel of kinderwagen en maken het schoonhouden van kinderwagen of autostoel kinderspel. De zachte hoes biedt door de combinatie van badstof en microfiber suède extra comfort tijdens de warme zomermaanden. De badstof absorbeert de warmte en houdt de kinderen koel en droog. De hoezen zijn in diverse mooie kleuren verkrijgbaar en de prijs voor alle modellen is € 35,00.
Gekleurd op stap
Ook de nieuwe lichtgewicht Wallaboo Soft luiertas is gemaakt van het opvallende microfiber suède en verkrijgbaar in zes zomerse kleuren van hemelsblauw tot zoetroze. De geïsoleerde flessenhouder, het afneembare verzorgingsmatje en een extra tasje voor natte kleren maakt deze tas een handige tool voor ouders die met hun kinderen de deur uit gaan. De luiertas kost € 65,00.
Meer informatie en verkooppunten zijn te vinden op www.wallaboo.com.
NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Wallaboo BV
José Kok
Telefoon: 030-6775707

Dit persbericht staat ook online op www.Wallaboo.com. en vanaf deze site is ook aanvullend beeldmateriaal te downloaden. Redacties mogen deze beelden gratis gebruiken onder voorwaarde van vermelding: Wallaboo (www.wallaboo.com).