(Persbericht) Carnaval komt eraan! Met de nieuwe collectie carnavalskleding en accessoires van walzkidzz kan het feest beginnen. Ook na deze vrolijke feestdagen heeft je kind vele dagen speelplezier met deze verkleedkleren.

Carnavalskleding in alle soorten en maten
Met walzkidzz is verkleden een feest. De webshop heeft nu prachtige carnavalskleding voor jongens en meisjes, van klein tot groot. Er zijn complete outfits te vinden en ook prachtige accessoires die de outfit helemaal afmaken. Je kind zal zich een echte prinses, draak of ander carnavalsfiguur voelen. Of wat dacht je van een leuk piratenpak (http://www.walzkidzz.nl/Spelen-ontdekken/Rollenspel/Piraten-ridders/group/253503/L/3/Ridders.g253503.0.html)? De kleding is eenvoudig aan te trekken en draagt comfortabel. Walzkidzz gaat mee in de fantasiewereld van het kind.

Alles voor kinderen
Als carnaval voorbij is, hoeft de carnavalskleding niet opgeborgen te worden, integendeel. Kinderen houden het hele jaar door van verkleden en rollenspellen. De kleding en accessoires kunnen dus een tweede leven als verkleedkleren (http://www.walzkidzz.nl/Spelen-ontdekken/Rollenspel/group/253502/L/3/Verkleedkleren.g253502.0.html) tegemoet. Je kunt het hele jaar door terecht bij walzkidzz. Deze online kinderwinkel heeft een ruim en betaalbaar assortiment voor kleine à¨n grote kinderen. Meubels en accessoires voor de kinderkamer, kleding, speelgoed en alles voor school en onderweg. Van peuter tot puber; walzkidzz is jarenlang je partner in speelgoed (http://www.walzkidzz.be/Spelen/group/269449/L/3/Spelen.g269449.0.html), kinderkleding en andere artikelen voor je kroost.

Walzkidzz: overzichtelijk, betaalbaar en eenvoudig
Allerhande artikelen voor je kind onder à©à©n dak, dat is online winkelen met walzkidzz. Je bespaart een hoop tijd en ergernis van het fysieke winkelen, maar je kunt wà¨l gezellig samen met je kind de leuke spullen of kleding uitzoeken. De van origine Duitse webshop heeft haar sporen ruimschoots verdiend en zorgt nu ook in Nederland voor betaalbare spullen, met het gemak van online winkelen. Vanaf nu verblijd je je kind, kleinkind, neefje, buurmeisje of hun ouders met de artikelen van http://www.walzkidzz.nl.