Wamser + Batra brengt India-diensten naar Nederland

Duitse consultancy-onderneming heeft vertegenwoordiging in Haarlem

Met ingang van 1 maart 2010 opent de Duitse onderneming Dr. Wamser + Batra een vertegenwoordiging in Nederland. De onderneming, die zich richt op het langdurig begeleiden van bedrijven naar- en in India, is gevestigd in Haarlem en zal vertegenwoordigd worden door Gerbrand Rustenburg.

Wamser + Batra is gespecialiseerd in India en levert diensten voor bedrijven, die zaken willen doen met India. Hiertoe behoren o.a.:

- de markttoetreding realiseren;
- een marktverkenningsreis organiseren;
- de markt-, industrie-, concurrentie- en locatie analyseren;
- bedrijfsintegratieprocessen overnemen;
- de selectie en aanstelling van managers voor posities in de leiding van de
organisatie verzorgen;
- de beoordeling en selectie van industriële en commerciële locaties voor
aankoop of huur doorvoeren;
- de selectie en beoordeling van potentiële partners, cliënten en/of
leveranciers voor rekening nemen;
- het ´zero-based‘˜ budgetteren.

Kortom, het bedrijf richt zich op het individueel ondersteunen en adviseren van ondernemingen voor en tijdens hun verblijf in India.

De Nederlandse tak van Wamser + Batra zal worden geleid door Gerbrand Rustenburg. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van sales en marketing, in bijvoorbeeld de agrarische-, farmaceutische-, industriële-, en consumentensector. Tevens is hij auteur van diverse marketing en sales boeken, en als parttime docent verbonden aan diverse (internationale) opleidingen.

Wamser + Batra gaat zich in Nederland richten op het voortzetten van haar kerntaken binnen de Nederlandse markt. Het bedrijf kan daarbij terugvallen op een groot aantal ervaren experts in zowel Duitsland als India.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerbrand Rustenburg, Senior Partner & Consultant Nederland, tel. 023-54 79 226, e-mail [email protected], of via de website: www.wamser-batra.com.