Zwolle, 15 december 2009

WarmteWizzard S.C. is het bedrijf achter de Babysafe voedingsfles. De Babysafe voedingsfles levert met de warmteindicatiesticker gemak op voor ouders en zorgt voor veiligheid voor het kind. Vanaf 15 december 2009 is het mogelijk om deze voedingsfles aan te schaffen via de website www.warmtewizzard.nl .

Babysafe voedingsfles
De Babysafe voedingsfles vergroot de veiligheid voor het kind. In à©à©n oogopslag is te zien of de melk in de Babysafe voedingsfles op de juiste temperatuur is. Op de voedingsfles zit een sticker met twee zwarte rondjes, gedrukt in thermochromische (warmtegevoelige) inkt. Onder deze zwarte rondjes zijn gezichtjes gedrukt in gewone inkt. Bij het bereiken van de ideale drinktemperatuur wordt à©à©n zwart rondje transparant en wordt enkel het groene gezichtje zichtbaar. Wanneer de voeding een tà© hoge temperatuur bereikt, wordt het tweede zwarte rondje transparant en is ook het rode gezichtje zichtbaar.

Kopen
De Babysafe voedingsfles is vanaf 15 december verkrijgbaar. WarmteWizzard S.C. verkoopt de babysafe via persoonlijke verkoop en via internet. De Babysafe voedingsfles kost € 9,95. Via de website www.warmtewizzard.nl is de Babysafe voedingsfles te bestellen. Het is ook mogelijk om het fles bij een van de verkooppunten af te halen. Een overzicht van de verkooppunten is te vinden op de website van WarmteWizzard S.C.

---------------------------------------------Einde persbericht --------------------------------------------------