Oplossing tegen Kalkaanslag - Iedereen heeft wel last van kalk in het water. Deze kalkdeeltjes hechten zich in leidingen en zorgen voor kalkaanslag op uw sanitair. De oplossing hiervoor vind u op www.waterontharder.info de waterontharder van ECH Waterbehandeling. Dit milieuvriendelijke apparaat verandert de kristalstructuur in het water, waardoor de kalkdeeltjes opgelost blijven en niet meer kunnen aanhechten zonder milieuvervuilende reststoffen. De ECH waterontharder wordt zowel bij particulieren als bij bedrijven al veel gebruikt. Ook wordt hij toegepast bij vijvers en zwembaden, horeca en in de land- en tuinbouw. De ECH waterontharder neutraliseert de kalk aan het water door middel van een permanent magnetische werking. "Het kalk wordt als het ware vergruist, waardoor het niet meer kan hechten aan de leidingen en aan verwarmingselementen van oa. huishoudelijke apparatuur. Denk hierbij aan wasmachines, vaatwassers, combiketels etc. De module heeft een positief effect op de levensduur van deze apparatuur,' aldus een woordvoerder. 'De samenstelling van het water verandert echter niet. Het gezonde effect van de calcium- en magnesiumdeeltjes blijft behouden, dus geen manipulatie van noodzakelijke bestanddelen, zoals bij andere systemen. Wat kan een mens zich nog meer wensen?"

Geldbesparing
Door plaatsing van de ECH waterontharder voorkomt u problemen en bespaart u veel geld. Het water wordt sneller warm, dus u bespaart op de energie- en waterrekening (kalkaanslag op een warmte element kan het energieverbruik tot wel 70% verhogen!). Het schoonmaken van ramen en sanitair gaat veel makkelijker. Ook heeft u geen last meer van vervelende witte strepen. Daarnaast gebruikt u veel minder zeep, waspoeder en wasverzachter en is zout of glansspoelmiddel overbodig. Mensen met huidirritaties (droge of schrale huid) ervaren dat zij daarvan minder last hebben.

Garantie
De ISO 9001, ISO 9002:2000 en QA gecertificeerde fabrikant geeft een levenslange technische garantie op de resultaten. De montage is zeer eenvoudig, zonder hak- of breekwerk en er worden solide garanties gegeven. Het is hiermee de beste en meest betaalbare oplossing tegen kalkproblemen. De module is bovendien onderhoudsvrij, gemakkelijk te verplaatsen en zonder kosten meeverhuisbaar. Meer informatie over de waterontharder: ECH Waterbehandeling www.waterontharder.info

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular