(Persbericht) Utrecht. November 2010. Een groot deel van de professionele gebruikers in autogarages grijpt tot dusverre vooral naar de bus om roest op te lossen of onderdelen te smeren. Daarmee komen echter nog lang niet alle toepassingsmogelijkheden van deze multispray tot zijn recht.

Daarbij is juist de immense veelzijdigheid een van de grote pluspunten van WD-40. Het is inzetbaar bij alle werkzaamheden rondom de auto. Want naast zijn bewezen en in vakkringen zeer gewaardeerde functie als smeermiddel en roestoplosser, zijn bij aankoop van de blauw-gele bus nog meer toepassingsmogelijkheden mogelijk. De allrounder is bijvoorbeeld uitstekend geschikt als corrosiebeschermer. Hij verdringt vocht en vormt een dun beschermlaagje en dankzij zijn extreme capillaire werking bereikt WD-40 ook moeilijk toegankelijke plekken. Zo krijgt roest geen kans. Hierdoor kan vuil bovendien eenvoudig worden verwijderd. WD-40 bereikt de à¢â‚¬Å“grensà¢â‚¬ tussen oppervlak en vuil en lost dit voorzichtig en effectief op. Dat geldt ook voor bijzonder hardnekkige en ingedroogde vuilresten. WD-40 is daarmee vooral in de garage als reinigingsspray een betrouwbaar hulpmiddel. Bovendien heeft de multispray nog een vijfde functie: WD-40 kan prima worden gebruikt als contactspray: het geleidingsvermogen is gegarandeerd en de stroom blijft vloeien.

De vijfvoudige formule van WD-40 staat garant voor ontelbare toepassingsmogelijkheden in de garage. Aangenaam neveneffect: er zijn nog nauwelijks dure speciale producten nodig, de meeste uitdagingen kan WD-40 in zijn eentje aan. Dat spaart tijd, kosten en lastig werken met verschillende bussen en gereedschap.

Geen wonder dus, dat WD-40 met zijn veelzijdige gebruiksmogelijkheden het meest aangeraden product in zijn categorie is. De olie heeft bovendien een grote schare fans: wie het een keer heeft gebruikt, zal het ook daarna blijven gebruiken en maakt kennis met alle andere toepassingen van WD-40.

Smart Straw
Daarnaast wordt het werk vereenvoudigt door de Smart Straw-sproeikop, die door de WD-40 Company zelf werd ontwikkeld. Met het geïntegreerde in- en uitklapbare rietje kan heel eenvoudig gericht worden gespoten en kunnen grotere oppervlakken worden behandeld. Met een simpele klik staat het rietje in de juiste stand en spuit zelfs op kop. Vieze druppels en de zoektocht naar een andere bus zijn nu verleden tijd. De voordelen: plezierig werken en een schoon resultaat.

Meer informatie op www.wd40.nl.

Aanwijzing voor de redactie, niet voor publicatie

Voor foto‘˜s, testacties of verdere informatie kunt u contact opnemen met:
Mediamixx GmbH, Verena Melchert, TiergartenstraàƒÅ¸e 64, 47533 Kleve,
Tel.: 0049 (0) 2821 711 56 20, Fax: 0049 (0) 2821 711 56 39, E-mail: [email protected], Internet: www.mediamixx.net.

Bij publicatie inzage-exemplaar gewenst.
Datum: november 2010

Adresgegevens:
WD-40 Company Nederland, ZEN Building, Newtonlaan 115, 3584 BH Utrecht, Tel.: 030-210 79 55, Fax: 030-210 69 55, E-mail: [email protected], Internet: www.wd40.nl.