(Persbericht) Utrecht, december 2010. Een groot deel van de professionele klussers en industriële gebruikers grijpt regelmatig naar de multispray WD-40, tot dusverre echter vooral om onderdelen te smeren of roest op te lossen. Daarmee komen echter nog lang niet alle toepassingsmogelijkheden van deze alleskunner tot zijn recht.

Daarbij is juist de immense veelzijdigheid een van de grote pluspunten van WD-40. Het is inzetbaar bij alle werkzaamheden op industrie- en klusgebied. Want naast zijn bewezen en in vakkringen zeer gewaardeerde functie als smeermiddel en roestoplosser, zijn er bij de blauw-gele bus nog drie andere toepassingsmogelijkheden. De allrounder is bijvoorbeeld uitstekend geschikt als corrosiebeschermer. Hij verdringt vocht en vormt een dun beschermlaagje en dankzij zijn extreme capillaire werking bereikt WD-40 ook moeilijk toegankelijke plekken. Zo krijgt roest geen kans. Hierdoor kan vuil bovendien eenvoudig worden verwijderd. WD-40 kruipt tussen het oppervlak en vuil en lost dit voorzichtig en effectief op. WD-40 is daarmee vooral bij het onderhoud van machines en gereedschap een betrouwbaar hulpmiddel, onder andere bij het reinigen en gangbaar maken van bijvoorbeeld tangen, snijmachines of boorhamers of het onderhoud van materialen als koperen leidingen en sluitringen. Bovendien heeft de multispray nog een vijfde functie: WD-40 kan prima worden gebruikt als contactspray: het geleidingsvermogen is gegarandeerd en de stroom blijft vloeien.

De vijfvoudige formule van WD-40 staat garant voor ontelbare toepassingsmogelijkheden in de werkplaats. Aangenaam neveneffect: er zijn nog nauwelijks dure speciale producten nodig, de meeste uitdagingen kan WD-40 in zijn eentje aan. Dat spaart tijd, kosten en lastig werken met verschillende bussen en gereedschap.

Geen wonder dus, dat WD-40 met zijn veelzijdige gebruiksmogelijkheden het meest aangeraden product in zijn categorie is. De olie heeft bovendien een grote schare fans: wie het een keer heeft gebruikt, zal het ook daarna blijven gebruiken en maakt kennis met alle andere toepassingen van WD-40.

Smart Straw
Daarnaast wordt het werk vergemakkelijkt door de Smart Straw-sproeikop, die door de WD-40 Company zelf werd ontwikkeld. Met het geïntegreerde in- en uitklapbare rietje kan heel eenvoudig gericht worden gespoten en kunnen grotere oppervlakken worden behandeld. Met een simpele klik staat het rietje in de juiste stand en spuit zelfs op de kop. Vieze druppels en de zoektocht naar een andere bus zijn nu verleden tijd. De voordelen: plezierig werken en een schoon resultaat.

Meer informatie op www.wd40.nl.

Aanwijzing voor de redactie, niet voor publicatie

Voor foto‘˜s, testacties of verdere informatie kunt u contact opnemen met:
Mediamixx GmbH, Verena Melchert, TiergartenstraàƒÅ¸e 64, 47533 Kleve,
Tel.: 0049 (0) 2821 711 56 20, Fax: 0049 (0) 2821 711 56 39, E-mail: [email protected], Internet: www.mediamixx.net.

Bij publicatie inzage-exemplaar gewenst.
Datum: december 2010

Adresgegevens:
WD-40 Company Nederland, ZEN Building, Newtonlaan 115, 3584 BH Utrecht, Tel.: 030-210 79 55, Fax: 030-210 69 55, E-mail: [email protected], Internet: www.wd-40.nl.