Nieuwe Web tv ontwikkeling

Dat de ontwikkelingen op internet razendsnel veranderen weet iedereen. Maar wist u dat u een eigen Web tv Widget op het bureaublad van uw doelgroep kunt laten plaatsen? Niet?

Interned1 is sinds kort een samenwerking met een Widget-producent aangegaan. Interned1 staat bekend om de vernieuwende Web tv producties voor bedrijven. Voor zowel B2B als B2C. Uw eigen programma op uw eigen website. Elke week of maand een nieuwe aflevering van een speciaal voor bedrijven ontwikkeld programma. Van Talkshow tot Lifestyle show.

Samen met de nieuwe partner wordt dan een speciaal voor u ontwikkelde Widget vervaardigd die dan op het bureaublad van uw doelgroep kan worden geplaatst. Zodat men zonder het openen van de browser rechtstreeks uw programma kan bekijken wanneer men daar aan toe is. De Widget heeft uw bedrijfs- of merklogo met een tekstvermelding.

Maar er is meer...

In deze Widget wordt uw eigen omgeving gebouwd. In uw eigen huisstijl. De Widget wordt geopend en uw programma start automatisch. Naast het programma kunt u banner-ruimte verkopen aan participanten, sponsoren of leveranciers. Ook kunt u aanbiedingen, acties en evenementen in deze Widget plaatsen, waardoor men te allen tijde op de hoogte is van alles waar u van vindt dat men dit zou moeten weten.

Bovendien kunt u een abonnement afsluiten waardoor u alle bezoekers van uw eigen Widget-omgeving kunt traceren en mailen. Ook kunt u alle marketinggegevens bekijken. Dus wat heeft men in uw Widget bekeken? En wat heeft men daarna gedaan?

Meer weten over deze nieuwe en doeltreffende marketingmethode?

Bel dan:

Interned1 Web tv Producent
0226-423723

of mail:

[email protected]

Maurice Hirschhaut
Interned1 BV

Website: http://www.interned1.tv

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular