Sociale netwerk websites zoals Facebook, Bebo, Plaxo en LinkedIn zijn als sprekers aangekondigd voor het Social Media International Search Summit in Londen.

Georganiseerd door meertalig web marketing bedrijf WebCertain, wordt voor de vierde keer de International Search Summit gehouden in Londen, op 14 mei 2009 in de British Library.
Het doel van het evenement is om te focussen op Sociale Media en de gastsprekers zijn specialisten op dit gebied.

De laatste gastsprekers die zijn bevestigd zijn; Nicole Vanderbilt, Internationaal Adjunct Directeur van Bebo, Regina Bustamante, Globalisatie Directeur van Plaxo. Facebook zal worden vertegenwoordigd door Andy Johns, Hoofd van Globale SEO en LinkedIn´s Hoofd van Advertentie Verkoop voor Europa zal ook spreken.

Mevrouw Vanderbilt is gastspreker tijdens de International Search Summit en zal spreken over à¢â‚¬à…“De Internationale Mogelijkheid en hoe Bebo van plan is het te vangen.

Bebo heeft Nicole Vanderbilt, voormalig Hoofd van Google Industry Marketing, aan boord genomen voor een nieuwe functie als Internationaal Adjunct Directeur. Nicole is verantwoordelijk voor de internationale uitbreiding van het sociale media netwerk in landen als Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland en Nederland.

Regina Bustamante, momenteel Globalisatie Directeur van Plaxo, zal zich richten op de vertaling van Sociale Netwerk Sites, en hoe een SNS de kracht van web 2.0 kan exploiteren en het publiek kan gebruiken om een gemeenschap te creëren die het vertalen van de website op zich zal nemen.

De andere onderwerpen die besproken zullen worden op het congres zijn sociale media optimalisatie en hoe het passend is met andere web marketing strategiëen.

Bezoek de International Search Summit website www.internationalsearchsummit.com voor meer informatie, of om een plaats te reserveren.

Over WebCertain

WebCertain biedt een uitgebreid assortiment van gesynchroniseerde search marketing services, in alle meer gebruikte web talen, inclusief pay per click campagnes, organic SEO, online PR en web ontwikkeling.

Voor de organic search, pay per click en PR teams werft WebCertain specialisten in de meer gebruikte web talen, die ook specialist zijn op het gebied van lokaal zoekmachine gedrag.

De à¢â‚¬à…“world language hub bestaat uit een team van search specialisten van vele talen, samenwerkend onder à©à©n dak aan zoekmachine optimalisatie en pay per click campagnes. WebCertain heeft ook lokale partners voor wat extra lokale deskundigheid - een krachtige combinatie.

Contact:
[email protected]
www.webcertain.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular