(Persbericht) PERSBERICHT

Webshop Giftcard sponsor van de Thuiswinkel Update
Webwinkel-kadobon presenteert zich aan branche

Sprang-Capelle, 1 september 2010 Webshop Giftcard is sponsor geworden van de Thuiswinkel Update 2010 op 28 september in Utrecht. Iedereen die betrokken is bij de thuiswinkel-branche kan tijdens het netwerkcongres van het jaar voor het eerst kennis maken met de enige generieke webwinkel-kadobon van Nederland.

De ambities zijn groot van Webshop Giftcard. Janet Moltmaker, directeur van DNP Giftcard BV, zegt: à¢â‚¬Å“Je kunt een lancering maar à©à©n keer goed doen. Wij willen de branche laten zien dat ons initiatief serieus is. Onderzoek wijst uit dat de markt voor cadeaubonnen meer dan 600 miljoen euro is. Wij kunnen met de Webshop Giftcard ervoor zorgen dat een substantieel gedeelte van dit bedrag naar het web komt.à¢â‚¬

Direct na de aankondiging van de Webshop Giftcard in juli meldden de eerste webshops zich aan. Op 1 november zal de promotie richting de consument van start gaan. Moltmaker: à¢â‚¬Å“we streven naar 600 tot 800 acceptanten van de bon. Alleen op die manier maak je met de branche een vuist naar de traditionele retail en cadeaubonnenbranche. De eerste maanden wordt de Webshop Giftcard alleen via internet verkocht, maar wij zijn met grote retailers in onderhandeling over verkoop van de card in de winkels. Hoe meer webshops zich bij ons aansluiten, hoe sneller dit proces rond is.à¢â‚¬

Tijdens de Thuiswinkel Update kunnen geïnteresseerden kennis maken met Moltmaker en haar team middels een presentatie en na afloop op de Twinkle100 party.

De Webshop Giftcard
De Webshop Giftcard is de eerste internetkadobon die zowel in de winkel als op internet verkrijgbaar is. De consument koopt bij de bekende boekhandel of supermarkt de plastic giftcard in een mooie kadoverpakking en laat deze via het kassasysteem opwaarderen met de gewenste waarde. Men kan de giftcard ook bestellen via www.webshopgiftcard.nl. Het bedrag op de giftcard is besteedbaar bij elke webshop die de Webshop Giftcard accepteert. Hiermee genereert de webshop nieuwe kopers en extra bestedingen. De webshops die vanaf de lancering in oktober participeren, profiteren van deelname aan de spraakmakende landelijke communicatie & PR campagne. De webshops hebben een zorgvuldige selectie ondergaan op veiligheid en betrouwbaarheid.

DNP Giftcard BV is initiatiefnemer van de Webshop Giftcard en gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van klantenwerving- en loyaliteitsprogramma‘˜s. DNP heeft sinds 2002 diverse concepten gelanceerd voor uiteenlopende branches waarmee zij voor deelnemers veel traffic en omzet genereert. Technisch partner bij de lancering van de Webshop Giftcard is Intersolve, een belangrijke speler in de markt op het gebied van loyaliteits-, evoucher- en cadeaukaart transactiesystemen.

Webshops die willen instappen, kunnen voor meer informatie over de Webshop Giftcard bellen naar: 0416-750220.