Leeuwarden, 12 november 2009 Vanaf vandaag is Sinterklaas actief op Twitter. Op http://twitter.com/sinterklaastip is het voor alle webshops mogelijk sinterklaas (reclame) tweets te plaatsen met een productlink naar de eigen webshop. Adverteren binnen zogenaamde Social Networks werkt heel goed. Alleen al in Nederland zijn vele honderdduizenden consumenten actief op Twitter. Naast het plaatsen van berichten gebruiken zij Twitter steeds vaker om specifieke productinformatie te vinden. Met Sinterklaas in het verschiet leeft de verwachting dat Sinterklaas een populair item wordt binnen Twitter.

Sinterklaas linkt ook met Hyves, Facebook en Google

Het twitteraccount van Sinterklaas heeft ook een automatische koppeling met populaire netwerken als Hyves en Facebook. Zo bereiken Nederlandse webshops - met gerichte tweets - een miljoenenpubliek. Daarnaast indexeert Google de tweets van Twitter binnen haar zoekresultaten. Met een tweet op http://twitter.com/sinterklaastip maken webshop eigenaren kans om hun bekendheid op Twitter, Facebook, Hyves en Google snel te vergroten.

Webshops kunnen meteen starten

Wilt u ook starten met het versturen van Sinterklaas (reclame) berichten via Twitter, Hyves, Facebook en nog beter zichtbaar worden in Google? Dat kan! U kan uw deelname (contact & bedrijfsgegevens) en berichten sturen naar [email protected].

Lente bericht: stuur maximaal 110 woorden mee

Link: stuur uw link mee naar het aangeboden product

Tarief:>/b> wij plaatsen uw bericht voor slechts € 0,25 per bericht (incl. BTW)

Facturering: u ontvangt wekelijks een factuur

Op http://twitter.com/sinterklaastip vindt u een aantal voorbeeldberichten van diverse webshops.

Noot redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met H. van der Mey, telefoon 06 128 68 726, e-mail [email protected]

Website: http://twitter.com/sinterklaastip

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular