(Persbericht) Website-Check heeft een nieuwe website is gelanceerd. Dit is www.website-check.nl. Op website-check.nl kunnen bedrijven een website-check aanvragen. De check geeft in 2 rapporten een duidelijk overzicht van de plussen en minnen van de website. En het biedt een uitgebreid stappenplan, waarmee bedrijven zelf hun website kunnen aanpassen.

Waarop check de website-check?
De website-check checkt de site op meer dan 100 onderdelen. Deze zijn verdeeld in 5 groepen. Namelijk:

  • Techniek
  • Opbouw
  • Actualiteit
  • Inhoud
  • Online aanwezigheid

Deze 5 groepen omvatten de hele bedrijfswebsite, van gevonden worden in zoekmachies, via gebruiksvriendelijkheid, naar uiteindelijke conversie (zoals aankopen of informatieaanvragen), het uiteindelijke doel van iedere bedrijfswebsite.

Hoe praktisch is website-check?
Website-Check geeft een overzicht van de verbeterpunten van de website. Achterin de rapporten die de aanvrager ontvangt, staan deze verbeterpunten verwerkt in een gemakkelijk stappenplan. Door dit plan stap voor stap uit te voeren, bereiken de websites eenvoudig het gewenste niveau. Zonder grote investeringen. Het meeste zal een bedrijf zelf kunnen aanpassen. Voor sommige technische aanpassingen zullen ze wellicht de hulp van een webbouwer in roepen. Maar ook dit staat keurig beschreven in de rapporten.

Wat kost website-check
Website-check kost 349 euro. Hiervoor krijgt de klant een kant-en-klaar plan om de website naar een hoger plan te tillen. Heeft een bedrijf echt online ambitie? Dan doen ze eerst de website-check! Want met deze kleine investering kunnen zij hun online bekendheid en ook hun omzet enorm vergroten. De rapportage van Website-Check verdienen zij dan ook in zeer korte tijd terug.

Meer weten?
Meer weten over het professioneel laten checken van een website? Kijk op www.website-check.nl.