Arnhem, 26 oktober 2009 Factuurwijzer, de organisatie die tal van activiteiten, documenten en platforms rondom het onderwerp elektronisch factureren ontwikkelt, heeft een website gebouwd waarop een groot aantal detailprofielen van softwareaanbieders onderling te vergelijken zijn. De website www.factuurkompas.nl bedient hiermee organisaties die overwegen elektronisch te gaan factureren.

E-factureren is de logische schakel tussen elektronisch bestellen en betalen. De laatste jaren neemt de aandacht voor e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking sterk toe. De mogelijkheden en voordelen zijn voor gebruikers en verzenders groot in aantal, omvang en effect, zowel in als buiten Nederland. Veel organisaties inmiddels overtuigd zijn van nut, noodzaak, mogelijkheden en voordelen van e-factureren. De Factuurmonitor en het Factuurkompas bieden geïnteresseerden veel feitelijke informatie en houvast om de overstap naar elektronisch factureren te maken.

Het Factuurkompas heeft als kerndoel het informeren over de markt rondom elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking in Nederland. Dit gebeurt door het bieden van een onafhankelijk, helder en compact overzicht van tachtig gedetailleerde en productinhoudelijke profielen van bijna zestig aanbieders van oplossingen rond e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking.

Bovendien is er een begrippenlijst opgenomen met uitleg van het jargon en biedt het Factuurkompas een uitgebreide zoekfunctie die organisaties kan koppelen aan de dienstverleners die het best bij hun organisatie passen. Tenslotte biedt het handige stappenplan een handreiking voor organisaties om exact na te gaan wat voor hen de belangrijkste functionaliteiten zijn.

Over Factuurwijzer
De Factuurmonitor en het Factuurkompas zijn ontwikkeld door Factuurwijzer. De organisatie is onafhankelijk en legt zich toe op alle aspecten rondom elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Met haar kennis en expertise realiseert de organisatie maximaal voordeel voor haar klanten, zowel voor zakelijke- als voor non-profitorganisaties. Factuurwijzer zet dan ook graag haar kennis en ervaring in om haar klanten de mogelijkheden en voordelen van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking maximaal te laten benutten.

Website: http://www.factuurwijzer.nl