Etten-Leur, 16 maart 2010.

Duurzame Energie & Infra oplossingen
Diepp is een op kennis, ervaring en ontwikkelingskracht gericht samenwerkingsverband van hoogwaardige marktspelers binnen het duurzaam ontwikkelen, realiseren en /of onderhouden van energie installaties en infrastructuren. Voor een zeer breed dienstenpakket kunt u terecht bij Diepp.

Doelstelling van Diepp is het ontwikkelen van energie-infrastructuren en installaties vanuit een focus op maximalisatie van de exploitatie mogelijkheden van duurzame installaties. Diepp pakt dit aan door energie- infrastructuren te ontwerpen en te ontwikkelen met bijzondere aandacht voor minimalisering van stichtingkosten en optimalisering van de Life Time Cycle Costs van iedere (duurzame) installatie.

De structuur en organisatie van Diepp is inhoud gegeven om binnen elk afzonderlijk projectplan steeds de meest optimale (duurzame) Energie en/of Infra oplossing te kunnen bieden. Diepp is derhalve ingericht op flexibiliteit en optimalisering.

Om die reden streven wij er bij Diepp naar om binnen het bieden van onze ondersteunende diensten aanhoudend te kunnen beschikken over een zo breed mogelijk scala aan duurzame Energie & Infra oplossingen. Daarvoor zijn wij steeds op zoek naar nieuw ontwikkelingen welke een bijdrage kunnen leveren aan het vergroten van de haalbaarheid en exploitatie mogelijkheid van ieder individueel project.

"Betere rendementen door duurzaamheid"

Website: www.diepp.nl
Contact: [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular