Nieuwe reisorganisatie voor bijzondere accommodaties in Benelux en Frankrijk

Breda, 30 september 2009 - Genoeg aanbieders op internet maar toch blijft het lastig om ze te vinden: kleinschalige vakantieaccommodaties waarbij alles klopt. Special Villas is gespecialiseerd in dit soort verblijven waarbij niet alleen de ligging goed is maar ook de buitenkant en de inrichting in orde zijn. Oprichter Lirette Jansen werkte als inkoper van grote touroperators (waaronder 9 jaar bij Vrij Uit) en bezocht duizenden accommodaties. Voor Special Villas selecteerde zij locaties, weg van de massa en platgetreden paden en niet altijd vindbaar via de grote aanbieders.

De geselecteerde vakantieverblijven zijn veelal kleinschalig en 'anders dan anders'. De ene keer hip en trendy, dan weer klassiek of eigentijds: een historische kerk in een vergeten dorp, een oude school met designmeubelen, een appartement in een zijdespinnerij fabriek of een compleet ingerichte stadswoning in à©à©n van de vier overgebleven steegjes in het centrum van Antwerpen. De consument kan kiezen uit een continue groeiend aanbod. Vooralsnog zijn de locaties te vinden in Nederland, België en Frankrijk maar er zal spoedig een uitbreiding komen naar andere Europese landen.

Via een gebruikersvriendelijke zoekoptie kunnen bezoekers van de website www.specialvillas.nl snel de accommodatie voor een vakantie of wellicht een zakelijk verblijf vinden en direct beschikbaarheid controleren. Ook kunnen bezoekers persoonlijk advies inwinnen bij Lirette Jansen als het gaat om bijvoorbeeld teambuildings voor bedrijven en andersoortige groepsboekingen.

Niet voor publicatie:
Meer informatie is te vinden op www.specialvillas.nl

Special Villas
Lirette Jansen
Tel. 076 53 22 031
Mob. 06 13 60 40 86
[email protected]

AL Marketing & PR
Alexandra Langelaan
Tel.070 347 20 95
Mob. 06 294 28 602
[email protected]

Afbeeldingen van de accomodaties op de website of hoge resolutie logo's kunnen wij op verzoek toezenden.

Website: http://www.specialvillas.nl