De traditioneel ingestelde hotel industrie heeft haar weg nu toch ook gevonden naar het webwerven. Zo´n 130 hotels hebben zich inmiddels aangesloten bij het banennetwerk www.WerkenineenHotel.nl en webwerven zo hun nieuwe medewerkers.

Het banennetwerk is specifiek georganiseerd voor de hotellerie en de hotels plaatsen hierop alle vacatures van alle afdelingen op alle niveaus. Uitzendbanen kom je niet tegen op dit netwerk, alleen de functies van de aangesloten hotels.

Werkzoekenden kunnen via verschillende zoekopties snel een overzicht krijgen van de openstaande vacatures die voldoen aan hun criteria. Klik bijvoorbeeld aan dat je een parttime baan zoekt op leidinggevend niveau in de keuken van een 4-sterren hotel in Zuid Holland en je krijgt een overzicht van beschikbare vacatures die hieraan voldoen. Solliciteren kan online en je CV gaat dan direct naar het bedrijf wat de functie aanbiedt.

De bedrijven zijn op het netwerk permanent aanwezig en bieden de potentiële medewerkers een overzicht van al hun openstaande vacatures, uitgebreide informatie over het bedrijf en over de vacatures, adresgegevens en een link naar de website van het bedrijf. Zo kunnen kandidaten zich uitgebreid oriënteren op een mogelijke nieuwe werkgever.

Een werkzoekende kan zich tevens abonneren op de e-mail of sms service voor updates van nieuwe vacatures. Daarnaast kan men op het banennetwerk terecht voor uitgebreide informatie over de betreffende branche, part-time en fulltime opleidingsmogelijkheden en veel interessante branche gerelateerde links. Via de dochter op Hyves en Linkedin kunnen kandidaten onderling informatie uitwisselen

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular