Voor iedereen die zakelijk of persoonlijk op zoek is naar antwoorden en oplossingen. WowCoaching helpt, door middel van gesprekken, orde aan te brengen in wat nu een chaos lijkt. Al snel wordt duidelijk dat u meer weet en kunt dan dat u nu denkt. De trajecten zijn kort en intensief, de resultaten opmerkelijk. Gesprekken vinden plaats bij het bedrijf of in de praktijk.

WowCoaching biedt diverse vormen van coaching aan: teamcoaching, coaching on-the-job, individuele coaching of supervisie. In overleg kiezen we de meest geschikte vorm van coaching voor uw situatie. Steeds wordt gewerkt in een sfeer van gelijkwaardigheid, openheid en vertrouwelijkheid. Uw doel is en blijft het uitgangspunt waar naartoe gewerkt wordt.

U kunt als werkgever ook coaching inzetten op de werkvloer. Coaching wordt doorgaans hoog gewaardeerd door medewerkers. Als werkgever, wordt u op de hoogte gehouden van het coachingproces, de privacy van de gecoachte wordt daarbij uiteraard gerespecteerd.

 

Bent u geïnteresserd in een coachingstraject of heeft u vragen? Een oriënterend intakegesprek kan binnen één week worden ingepland. Bel voor meer informatie of ga naar de website; Weer op weg Coaching, Marjolijn Peters, 06-16946 704, www.wowcoaching.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular