Geachte Dames en Heren,

Hierbij zenden wij u een persbericht.

We hebben het als bijlage bijgevoegd.

Tevens hebben we een foto bijgevoegd van de 2 directeur/eigenaren van ons bedrijf met een pakket Windows 7 in de hand.

Omdat we een van de eerst verkopende bedrijven in Nederland willen zijn die op 22 Oktober 2009 het nieuwe software pakket Windows 7 gaan leveren, hebben we besloten om in de nacht van 21 op 22 oktober tussen 24.00 uur en 03.00 uur open te gaan.

Om onze service naar onze klanten te onderstrepen gaan we de klanten die deze bewuste donderdag een PC of laptop met Windows 7 bij ons bestellen à¢â‚¬à…“in de watten leggen door ze op het moment van afhalen van de bestelde PC of laptop op te halen met een limousine.

We zouden het op prijs stellen als u hier een item aan zou besteden of een persbericht op papier of digitaal op uw website zou willen plaatsen.

Naar onze mening heeft het meer dan voldoende nieuwswaarde omdat we iets zeer unieks doen en aanbieden aan onze klanten.

-----------start persbericht--------------------------------

EG Computer Specialisten verkoopt als eerste in Nederland Windows 7!

Windows 7 is wat Windows Vista had moeten zijn, snel, stabiel en compatibel.
Ongeveer 2,5 jaar nadat Windows Vista is uitgebracht word deze opgevolgd door Windows 7.
Vanaf 22 Oktober 2009 ligt Windows 7 in de Nederlandse computer winkels.

Hoor bij de gelukkige eerste mensen die in het bezit komen van Windows 7 en kom in de nacht van woensdag 21 oktober en donderdag 22 oktober tussen 0.00 uur en 03.00 uur naar EG Computer Specialisten te Lemelerveld. Natuurlijk zal een hapje en een drankje tijdens deze feestelijke gelegenheid niet ontbreken.

Tijdens deze nacht zullen er losse installatie pakketten, upgrade pakketten PC´s en Laptops met Windows 7 tegen een speciale prijs worden verkocht. Daar waar mogelijk zal er ter plekke worden uitgeleverd zodat de klant meteen aan het werk kan met zijn nieuw aangeschafte Windows 7 pakket tijdens zijn laatste dagen van de Herfst Vakantie.

Voor de klanten die niet meteen de gekochte PC of Laptop kunnen meenemen, hebben we nog wat extra´s in petto.
Omdat service voor EG Computer Specialisten de normaalste zaak van de wereld is, zullen alle klanten die op 22 Oktober 2009 een PC of Laptop bestellen die niet direct uitgeleverd kan worden, als een echte VIP worden behandeld en thuis opgehaald worden met een Limousine om de nieuwe PC of Laptop in ontvangst te kunnen nemen.

Vervolgens word de klant dan door een medewerker met PC of Laptop thuis gebracht en word de apparatuur uitgepakt en neergezet!

Als sinds enkele maanden hebben de mensen die een PC of Laptop hebben gekocht met Windows Vista een upgrade coupon gekregen waarmee ze tegen administratie en verzendkosten een exemplaar van Windows 7 kunnen aanschaffen. Voor de overige klanten bestaat er de mogelijkheid om een upgrade versie aan te schaffen en zo toch voordelig kunnen overstappen op Windows 7.

EG Computer Specialisten is gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van totaal oplossingen voor het MKB en particulier. Dat varieert van een printer, PC/Laptop tot bedrijfsnetwerken, multimedia en presentatie oplossingen in de vorm van lcd tv´s, beamers enzovoort, telecom vast en mobiel en natuurlijk webhosting en het bouwen van website´s o.a. op basis van een eigen ontwikkeld CMS systeem.

EG Computer Specialisten is in Juni 2007 gestart en sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende Computer bedrijven voor de particuliere en klein zakelijke markt in de hele regio met de hoofdvestiging in Lemelerveld, een nevenvestiging in Nijverdal en een service punt in Wijhe.

Service staat bij EG Computer Specialisten hoog in het vaandel, we proberen niet de goedkoopste maar wel de beste te zijn en daardoor de beste prijs/prestatie te leveren.

Houd de website WWW.EGCS.NL in de gaten voor de laatste aanbiedingen!

EG Computer Specialisten, Ambachtsweg 13, 8152BA Lemelerveld
Tel: 0572-373604, [email protected]
WWW.EGCS.NL

Website: http://www.egcs.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular