(Persbericht) Ede, 6 juni 2011 Arnoud Lippinkhof is CFO bij Koninklijke Wegener nv en daarmee verantwoordelijk voor het financiële beleid bij de uitgever. Onlangs heeft hij de ICreative - Wegener case toegelicht in een referentievideo. In de video blikt hij terug op de keuze voor de Basware oplossing voor het verwerken van de inkomende facturen. Tevens geeft Lippinkhof zijn visie op het verbeteren van de processen in de toekomst.

Over Koninklijke Wegener
Wegener is de grootste uitgever van regionale dagbladen en huis-aan-huiskranten in Nederland. Met titels als De Stem, Tubantia en De Gelderlander bereikt de uitgever ruim 8 miljoen Nederlanders. Ook internet is voor Wegener een belangrijk medium. Met het landelijke online netwerk van nieuws- en doelgroepsites worden maandelijks 3,4 miljoen bezoekers bereikt. In de opgenomen video komen de bekendste websites naar voren.

Casebeschrijving
Wegener maakt sinds 2005 gebruik van de oplossingen van ICreative. Wegener Huis-aan-huiskranten BV startte met het scannen, coderen en routeren naar budgethouders voor digitale parafering met de Basware oplossing. In 2006 zijn ook de andere werkmaatschappijen van Wegener met de Basware oplossing gaan werken, hierdoor verwerkt men inmiddels 90.000 facturen per jaar. Momenteel bekijkt Wegener de mogelijkheden om facturen middels EasyDistribution (ED Ontvangt) via verschillende digitale aanleverwijzen en in verschillende formaten te verwerken. Met ED Ontvangt worden elektronisch ontvangen facturen direct opgenomen in de Basware workflow omgeving.

Over ICreative
ICreative is gespecialiseerd in Budget-to-Pay-oplossingen en ontwikkelde het ED (EasyDistribution) concept op basis van jarenlange ervaring op het gebied van digitale factuurverwerking. De Edese organisatie is actief in verschillende branches. Klanten zijn onder andere: AkzoNobel, Wegener, Ballast Nedam, Ministerie van EL&I en Universiteit Utrecht. Marktleidende producten die geleverd worden zijn onder andere de Basware-suite en Kofax KTM. Er wordt geïntegreerd met verschillende ERP-omgevingen, zoals: Baan, Coda, Navision, Exact, Oracle en SAP. Onderscheidend is ICreative onder andere door haar additionele modules. Deze bieden oplossingen op het gebied van e-invoicing, declaraties, rapportages en budgetcontrole. Voor meer informatie: www.icreative.nl of www.easydistribution.nl.

Bekijk hier de referentievideo: http://www.icreative.nl/nl/over-icreative/referenties/koninklijke-wegener-media