(Persbericht) Robert Weij wordt commercieel directeur bij Sycada

Het mobiliteitstechnologie bedrijf Sycada heeft recentelijk haar managementteam uitgebreid met Robert Weij (58 jaar) als commercieel directeur. Robert heeft sinds de introductie van de Intel microprocessoren (1977) jarenlang in de markt voor mobiele oplossingen gewerkt. Hij kan zich met recht een telematica-expert noemen met oog voor het hele proces; van bits en bytes tot marketing.

Met meer dan duizend Europese klanten in portefeuille kan Robert aan de slag. à¢â‚¬Å“Die duizend is een opstap naar meer.à¢â‚¬ vertelt Robert à¢â‚¬Å“Er is veel vraag naar mobiele datatechnologie in het bedrijfsleven. Naast specifieke verticale markten zoals cool chain en cargo & asset tracking, bedienen wij ook de algemene markt voor track & trace, tijd- en ritregistratie. Track & trace maakt bedrijfsprocessen inzichtelijk, beheersbaar en optimaliseerbaar. Ik vind echter dat het om meer gaat dan alleen track & trace. Het gaat om klantgerichte, flexibele standaard oplossingen en daarnaast om klantspecifieke systemen op maat. In samenwerking met onze resellers, eigen programmeurs en supportteam kunnen wij dit waarmaken. Dit geeft vertrouwen in aanwas van tal van nieuwe klanten.à¢â‚¬

Sycada is een internationaal opererende onderneming met vestigingen in Nederland, Duitsland en Griekenland. Het team van medewerkers in Amsterdam en geselecteerde resellers in Nederland en België staat al vijftien jaar voor een diversiteit aan mobiele oplossingen. Uitgangspunt is om op à©à©n platform, in à©à©n oog opslag alle mobiele objecten en voertuigen op afstand volgen en beheren.