Woerden, 11 januari 2008

Op 10 januari feliciteerde burgemeester Schmidt van Woerden directeur Robin Paul Weijers en zijn team met de gewonnen titel ‘Onderneming van het Jaar Woerden 2007’. “Als jury zijn wij onder de indruk van het feit dat zo’n klein steentje zoveel teweeg kan brengen!”, aldus burgemeester Schmidt. “Wij zijn zeer trots op deze prijs en zullen ons steentje wereldwijd bijdragen als creatief ambassadeur van Woerden,”, stelt Weijers.

‘Grenzen Verleggen’

De verkiezing ‘Onderneming van het Jaar Woerden 2007’ is een initiatief van Ondernemerskring Woerden (OKW) en Junior Chamber International Woerden (JCI). Het speciale thema voor deze verkiezing was ‘Grenzen Verleggen’.

Met het domino-effect zijn bij Weijers Domino Productions letterlijk en figuurlijk grenzen verlegd. Na de Europese markt te hebben veroverd heeft het bedrijf in 2007 zijn marktontwikkeling gericht op de andere continenten. Zo is er in haar nieuwe multifunctionele studio een tv-commercial opgenomen voor een groot Indiaas transportbedrijf. Ook is er in Argentinië een unieke commercial gerealiseerd samen met het filmproductiebedrijf van Guinness Beer. Tevens is er een samenwerkingsverband opgezet met een agentschap in Turkije.

Trotse Winnaar

Weijers Domino Productions is uiteraard zeer vereerd met de benoeming tot beste Onderneming van Woerden. “Het is een belangrijke prijs voor ons en voor Woerden”, aldus Weijers. “De prijs draagt bij aan onze grensverleggende uitstraling vanuit onze studio in Woerden. Woerden is een ondernemende en bruisende stad, waar ook wij trots op zijn.” Weijers Domino Productions was eerder deze maand ook al genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden-Nederland georganiseerd door de Kamer van Koophandel.

Weijers Domino Productions bv

Weijers Domino Productions is een uniek en professioneel communicatie- en productiebedrijf gespecialiseerd in dominoproducties op de televisie- en zakelijke markt. Het geniet wereldwijde naamsbekendheid als wereldrecordhouder door de live Tv-show “Domino Day”. Daarnaast worden grootschalige dominoproducties, waaronder domino commercials en shows ontwikkeld en geproduceerd. Het team bestaat uit professionals met jarenlange, internationale ervaring. Weijers Domino Productions ondersteunt bedrijven en daagt ze uit om op creatieve, inspirerende en unieke wijze te communiceren, vanuit de eigen multifunctionele domino studio of waar ook ter wereld.