Arnhem, 6 februari 2009 - Vaandeldragers op het gebied van elektronisch factureren en factuurautomatisering verdienen een beloning voor hun inspanningen en praktijkervaringen. Voor dat doel heeft Factuurwijzer.nl de ´Gouden Facturen´ in het leven geroepen, in 2008 gewonnen door TNT Post en Certipost. De Gouden Facturen zijn een blijk van waardering voor de inspanningen en resultaten op het vlak elektronisch factureren en factuurautomatisering.

Iedere organisatie kan kosteloos deelnemen. Iedereen mag zichzelf of een andere organisatie tot 24 april 2009 aanmelden als kandidaat voor de Gouden Facturen. In het Eindhovense Evoluon zijn er op 11 mei 2009 vier Gouden Facturen te verdelen. Drie Gouden Facturen worden door een onafhankelijke jury toegekend aan de beste praktijkvoorbeelden op het gebied van B2C e-factureren, B2B e-factureren en B2B factuurautomatisering; deze worden in het Evoluon gepresenteerd aan het publiek. De bezoekers van het Factuurcongres 2009 bepalen tenslotte welke van de negen genomineerde praktijkvoorbeelden recht heeft op de Gouden Facturen 2009 Publieksprijs. Niet de organisatie, maar de praktijkvoorbeelden van de organisatie staan centraal.

Het Factuurcongres 2009 is een initiatief van Factuurwijzer.nl. Het richt zich op alle facetten van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Het evenement biedt haar bezoekers een interactief en feestelijk programma vol toonaangevende presentaties, fascinerende mogelijkheden en potentiële voordelen.

Factuurwijzer:
Factuurwijzer is onafhankelijk en legt zich toe op alle aspecten rondom elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Met onze kennis en expertise realiseren we op het gebied van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking maximaal voordeel voor onze klanten, zowel voor zakelijke als voor non-profitorganisaties.

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pieter Kwant.
U kunt bellen naar 026-321 4607 of mailen naar [email protected]

Het Factuurcongres
Westervoortsedijk 50
6827 AT ARNHEM
www.factuurcongres.nl
[email protected]