De ‘Gouden Facturen 2008’: Vaandeldragers verdienen een beloning


Het is tijd dat de vaandeldragers op het gebied van elektronisch factureren beloond worden voor hun inspanningen en ervaringen. Voor dat doel heeft Factuurwijzer.nl de ‘Gouden Facturen 2008’ ingesteld:De ‘Gouden Facturen 2008’ zijn daarmee een blijk van waardering door het –Nederlandse- publiek voor de inspanningen en resultaten op het vlak elektronisch facturen en geautomatiseerde factuurverwerking. De bezoekers van het Factuurcongres 2008 bepalen welke dienstverleners de Gouden Facturen mee naar huis mogen nemen.Hoe gaat het in zijn werk?
De competitie ‘Gouden Facturen 2008’  blinkt uit in eenvoud. Iedereen kan deelnemen, kosteloos. Bovendien mag iedereen tot 5 mei 2008 zichzelf of een andere organisatie als deelnemer aan de  Gouden Facturen 2008 via de website www.factuurcongres.nl naar voren schuiven. Na de bevestiging van deelname, ontvangen alle deelnemende organisaties grafisch materiaal om zichzelf te promoten en om daarmee zoveel mogelijk stemmen te krijgen.

De deelnemers worden inclusief contactgegevens en hun praktijkcase op de website vermeld. De bezoekers van de website kunnen de praktijkpresentaties doornemen en vervolgens hun stemmen uitbrengen.

Vervolgens worden tussen 5 mei 2008 en 10 mei 2008 uit de deelnemers de genomineerden geselecteerd op basis van het aantal verkregen stemmen. Daarnaast wordt gekeken naar de aanwezigheid van een klantcase. En op vrijdag 10 mei 2008 worden de genomineerden bekend gemaakt.

De genomineerden worden op 21 mei 2008 aan het begin van het Factuurcongres 2008 elk 10
minuten de tijd gegeven om het publiek te overtuigen. Waarna de bezoekers op de genomineerden op het Factuurcongres 2008 tot 18:00 uur hun stemmen kunnen uitbrengen.

En dan volgt om 18:30 uur de bekendmaking van de winnaars van de Gouden Facturen en worden de eerste echte ‘Gouden Facturen’ uitgereikt. En daarna is het tijd voor een feestelijke en informele borrel en diner (BBQ).

Over het Factuurcongres

Op 21 mei 2008 organiseert Factuurwijzer het Factuurcongres 2008. Het innovatieve concept staat garant voor een interactief en feestelijk programma met veel inhoudelijke presentaties. Het Factuurcongres is er voor zowel gebruikers, dienstverleners en andere geïnteresseerden op alle facetten van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Het is een interactief congres waarbij een hoge nieuws- en informatiewaarde centraal staat. Daarnaast worden tijdens het Factuurcongres voor de eerste keer de Gouden Facturen en de Factuurmonitor uitgereikt.

Het Factuurcongres wordt mede mogelijk gemaakt dankzij haar hoofdsponsor: 20/20 VISION, haar sponsoren: ACCOUNTING PLAZA en BILLINGTON, en tot slot haar co-sponsoren: INTERCOMMIT, TIE en TNT POST.

 

Over Factuurwijzer
Factuurwijzer is onafhankelijk en legt zich toe op alle aspecten rondom elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Met onze kennis en expertise, realiseren we maximaal voordeel voor onze klanten, zowel voor zakelijke als voor non-profitorganisaties. We zetten dan ook graag onze kennis en ervaring in om onze klanten de mogelijkheden en voordelen van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking te laten benutten.

 

Factuurwijzer is daarnaast oprichter en voorzitter van Platform ELFA. Hét platform voor elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Factuurwijzer is ook auteur van de Praktijkgids Elektronische Facturen, dat sinds begin september 2007 bij Kluwer verkrijgbaar is.

------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friso de Jong. U kunt bellen naar 026-321 4607 of mailen naar [email protected]

 

Het Factuurcongres

Friso de Jong

Westervoortsedijk 50

6827 AT ARNHEM

www.factuurcongres.nl

[email protected]