(Persbericht) In navolging van de fietsenbranche heeft www.NonStopWebshops.com nu ook een dealernetwerk voor buitenspeelgoed-dealers gelanceerd, waarbij de kern van het oorspronkelijke concept gewaarborgd blijft.
De kern van ons systeem is dat de consumenten bij hun lokale dealer met dezelfde service en garantie die zij altijd al bieden aankopen kunnen doen tegen concurrerende internetprijzen.

Dit geeft de consument veel vertrouwen, omdat ze altijd met hun plaatselijke dealer kunnen communiceren.
à¢â‚¬Å“Inmiddels zijn de eerste 5 webwinkels, met daarin zo‘˜n 500 artikelen op het gebied van binnen- en buitenspeelgoed, online en de bestellingen stromen al binnen!à¢â‚¬ zegt Maas van Beek, mede-eigenaar van Non-Stop Webshops, enthousiast. (Zie o.a. www.uwbuitenspeelgoeddealer.nl )

à¢â‚¬Å“Dat ons innovatief systeem inmiddels behoorlijke bekendheid geniet, blijkt wel uit het feit dat leveranciers in zowel de fietsen- als buitenspeelgoedbranche zich spontaan aanmelden voor het leveren van hun artikelen. Maar daarnaast druppelen ook dagelijks aanmeldingen van abonnees binnen! Abonnees ontvangen voor slechts €39,- per maand een compleet ingerichte webwinkel, waarbij zij hun eigen design en logo‘˜s heel makkelijk en snel kunnen toevoegen/ aanpassen, à¢â‚¬ vervolgt van Beek.

Met nadruk legt hij uit: à¢â‚¬Å“We zijn echter wel zeer behoedzaam met het verder uitbreiden van ons systeem, om zo o.a. kinderziektes er op tijd uit te kunnen filteren. En dat is dan ook de voornaamste reden dat we de abonnees stapsgewijs online plaatsen (in chronologische volgorde van inschrijving).
In de online fietsen- en fietsonderdelen shops komen maar liefst 84.000 artikelen te staan, waaronder het A-merk Union( fietsen). De eerste fiets- en fietsonderdelen webshop staat inmiddels online! (Zie http://balk.uwfietsenonderdelendealer.nl).

Doordat wij een zeer groots en professioneel platform hebben opgezet, kunnen we ons plan gaan doorvoeren op Europees niveau: dit houdt in dat er ook buitenlandse abonnees en afnemers in ons bestand komen te staan. Dit zal dan naast het buitenspeelgoed, de fietsen en fietsonderdelen ook de categorieën ´Wonen/verlichting‘˜ en ´Gadgets‘˜ betreffen ,à¢â‚¬ vervolgt van Beek. à¢â‚¬Å“Ons netwerk bevat alle online betalingssystemen en alle gangbare, Europese vertalingen. Mede hierdoor heb ik een rotsvast vertrouwen in dit toch wel kostbare netwerk, waarin ik al mijn ´ hebben en houden‘˜ gestopt heb. Inmiddels werken we bijna dag en nacht met een team van vijf mensen aan dit grootse project. Het belang van dit project uit zich in het feit dat we durven te beweren dat in de toekomst zowel de consument, dealer, als leverancier niet zonder ons systeem kunnen,à¢â‚¬ besluit de Barnevelder vol overtuiging.