(Persbericht) Amsterdam - Op 1 januari komen Scientologen geheel volgens traditie samen om de resultaten te bekijken van de maatschappelijke projecten van het afgelopen jaar. Er wordt een videopresentatie bekeken waarin de heer Miscavige uiteenzet wat er allemaal is bereikt. In steden over de hele wereld van New York tot Tel Aviv en van Amsterdam tot Melbourne wordt dit bekeken.

2010 bleek een succesvol jaar. Met behulp van simpele, maar zeer effectieve oplossingen gebaseerd op het werk van de grondlegger van Scientology, de heer Hubbard zijn er duizenden mensen van de drugs afgeholpen en niet alleen dat. In bijvoorbeeld Colombia zijn er bijna een miljoen voorlichtingsboekjes uitgedeeld. En niet zonder resultaat. Het drugsgebruik aldaar nam af met 50%. In Nederland zijn er in 2010 een kleine 10.000 voorlichtingsboekjes verspreid.

Ook was er nieuws over een school in Zuid Afrika. De school was opgezet door een groot bedrijf (Vodacom), maar helaas haalden vier van de vijf studenten hun testen niet. Met behulp van een speciale methode om beter te kunnen studeren besloot een Scientologe haar hulp te bieden. Twee weken voor de examens leerde zij met haar organisatie Education Alive de kinderen hoe te studeren en spijkerde hen daarna bij door de leerlingen te laten gebruiken wat zij hadden geleerd. Het aantal geslaagden kinderen verdubbelde onmiddellijk.

Scientology expandeert snel. In de afgelopen 10 jaar is het aantal kerken, missies en groepen wereldwijd verdubbelt naar ruim 9.000. Haar doel is een beschaving te creëren à¢â‚¬Å“zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen.à¢â‚¬