De NCRV (Nederlandse Christelijke Radio Vereniging) heeft wekelijks een werfactie om nieuwe leden aan te trekken. Op de website en in de gedrukte versie van NCRV-gids maakt men kans, door zich voordelig te abonneren op de NCRV-gids, op een product of dienst.

 

In de uitgave van week 39 maakt men kans op een dag arbeid van De Klussenier bij u thuis. In overleg met de winnaar kan er kosteloos bijvoorbeeld installatiewerk, een keuken geplaatst of de aftimmering van een zolder gedaan worden. Met de dure wintermaanden in het vooruitzicht en de media die bol staat van bezuinigingsmaatregelen, kan deze veelzijdige vakman prima bijdragen aan het besparen op de energiekosten. Dit door bijvoorbeeld isolatiemateriaal aan te brengen of dubbel glas met gemeentelijke subsidie te plaatsen. Het btw tarief is daarbij ook nog eens 6%!

 

De beoogde doelgroep van de actie en leden van de NCRV zijn veelal klant van De Klussenier bij hen in de buurt waardoor de verwachting is dat de actie veel mensen zal aanspreken. De actie staat vermeld in de gedrukte editie 39, maar blijft online zichtbaar tot 31 oktober 2012 op de website van de NCRV. Zo krijgen mensen die lid willen worden langer de tijd om kans te maken op een dag De Klussenier aan het werk bij hen thuis. Begin december 2012 wordt de winnaar getrokken en bekend gemaakt. Kijk op www.ncrv.nl of www.klussenier.nl voor de voorwaarden.

 

De Klussenier

De grootste franchiseorganisatie in de bouw, De Klussenier, heeft jarenlange ervaring op het gebied van renovatie en werkzaamheden in en rondom het huis. Door de vakgerichte trainingen die er gevolgd kunnen worden en ondersteuning in de bedrijfsvoering is en blijft De Klussenier vakkundig en veelzijdig. Daarnaast voeren alle Klusseniers de kwaliteitsaanduiding ´Vertrouwd Verbouwen‘˜. De termen: ´Veelzijdig, betrouwbaar en kwaliteit‘˜ staan dan ook hoog in het vaandel.

 

Meer weten over De Klussenier? Kijk voor meer informatie op www.klussenier.nl.

 

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular