Almere 23 januari 2009 - Op een gewone werkdag maakt je al snel meer dan 2500 muiskliks en legt je meer dan 350 meter af met de muis. Vanuit efficiency- en gezondheidsoogpunt is de muis een onpraktisch invoermiddel. Je beweegt over het volledige scherm om via diverse stappen te komen tot het einddoel. De vele kliks die je maakt kun je ook vervangen door eenvoudige toetscombinaties. Deze toetscombinaties worden toetsenbordaansturing genoemd. Toetsenbordaansturing is meer dan alleen sneltoetsen zoals Ctrl+B en Alt+F4 ! Om sneltoetsen en toetsenbordaansturing je eigen te maken presenteert ErgoDirect dà© ideale oplossing: Keybert

Eenvoudiger à©n sneller
Met de Keybert software leert je snel de computer te bedienen met het toetsenbord in plaats van met de muis. Met deze effectieve werkwijze breng je je computergebruik naar een hoger niveau: je werkt efficiënter, comfortabeler en voorkomt tevens beeldschermwerk gerelateerde klachten (RSI/KANS).

Keybert: 2 in 1
Het sterke aan Keybert is dat het 2 oplossingen in 1 programma biedt. Hierdoor kun je sneltoetsen en toetsenbordaansturing leren zonder onderbreking van je werkzaamheden en hen je tevens de mogelijkheid om een complete digitale training te volgen.

1. Learning on the job
Het grote voordeel van Keybert is dat je sneltoetsen leert terwijl je werkt! Dit zorgt ervoor dat je juist die vaardigheden aanleert die daadwerkelijk toegevoegde waarde hebben. Je behoefte aan sneltoetsen is immers is afhankelijk van het type werkzaamheden en ervaring met sneltoetsen. Je kunt Keybert volledig inrichten naar eigen wens. Zo kun je reeds aangeleerde toetsencombinaties verbergen en nieuwe toevoegen.

2. Mà©à©r dan een eenmalige (digitale) training
Keybert traint en stimuleert je om toetsenbordaansturing en sneltoetsen in de praktijk toe te passen. Via informatievensters en tutorials krijg je inzicht in de principes die toepasbaar zijn in een groot aantal programma's. De tutorials vormen samen een complete training, inclusief praktische oefeningen. Deze tutorials en training kan de gebruiker op ieder gewenst moment oproepen zonder dat je hiervoor bijvoorbeeld het internet op moet.

Ervaar zelf hoe je met Keybert efficiënt en gezond beeldschermwerk leert.
Download de Keybert evaluatieversie via www.ergodirect.nl

Voor meer informatie neem contact op met:
Niek Nendels (Marketing Manager)
T: 036 547 2440
E: [email protected]
W: www.ergodirect.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular