Gaat u ook weer op zoek naar vakantiekrachten voor de zomervakantie? Select Plus kan u daarbij helpen. Door de opzet van onze unieke formule zijn onze vestigingsmanagers altijd in staat tijdig de juiste en voldoende medewerkers voor u beschikbaar te hebben, tegen een aantrekkelijk tarief!

Wie behoren tot vakantiekrachten?
Vakantiekrachten zijn scholieren, studenten en overige studerenden die in de periode van 1 juni t/m 31 augustus tijdelijk werkzaamheden voor u verrichten. Tevens kunnen reeds parttime werkende scholieren, die gedurende de zomervakantie blijven werken en/of extra werkzaamheden voor u verrichten, aangemeld worden als vakantiekracht.

De voordelen van werken met vakantiekrachten:

à¢â‚¬¢ Flexibiliteit in uw medewerkersbestand
à¢â‚¬¢ Minder belasting van uw personeelsadministratie
à¢â‚¬¢ Besparing in tijd en geld (bv. kosten voor eigen werving en selectie)

Medewerker al gevonden?
Heeft u zelf uw vakantiekracht al gevonden? Select Plus kan hem dan voordelig voor u op de payroll zetten. Bij payrolling zorgt u zelf voor de werving en selectie van uw medewerkers. Select Plus draagt zorg voor de volledige personeelsadministratie en neemt daarbij in de meeste gevallen tevens het juridisch werkgeverschap en de bijbehorende werkgeversrisico‘˜s voor haar rekening.

De voordelen van payrollen:

à¢â‚¬¢ Geen werkgeversrisico's
à¢â‚¬¢ Geen kosten bij ziekteverzuim
à¢â‚¬¢ Lagere personeelskosten
à¢â‚¬¢ Flexibel omgaan met personeel
à¢â‚¬¢ Minder administratie

Interesse?
Bent u op zoek naar vakantiekrachten of wilt u uw vakantiekrachten voordelig payrollen? Neem contact met ons op via 0575 - 549783 of [email protected]