Gratis seminar voor woningbouwcorporaties, woningbouwverenigingen en gemeentelijke woningbedrijven.

Nijkerk 18-2-2010

"Veiligheid op hoogte"
Op donderdag 4 maart 2010 organiseert Aedes in samenwerking Boekel De Nerà©e, De Alliantie, Triacon, de Arbeidsinspectie en de BNA een gratis seminar voor uitsluitend woningbouwcorporaties, woningbouwverenigingen en gemeentelijke woningbedrijven.

Wij laten u vanuit diverse invalshoeken zien wat er op het gebied van veiligheid in combinatie met het werken op hoogte te verwachten valt. Verder wordt er ingegaan op nieuwe ontwikkelingen op beleidsmatig gebied en de strategie van de overheid om het aantal ongevallen te beperken.
De Arbeidsinspectie controleert in 2010 bij corporaties extra intensief op onveilige machines en valgevaar. Hierdoor worden namelijk de meeste ongevallen op het werk veroorzaakt.

Dagvoorzitter Hans Simons ( ex staatssecretaris Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur 1989 tot 1994) gaat in op de diverse beleidsmatiege invalshoeken en aanpak bij à¢â‚¬Å“veilig werken op hoogteà¢â‚¬Reserveer tijdig want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zicht hier direct aanmelden voor: "Veilig werken op hoogte" of reserveer direct via mail: [email protected] Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.