Eind vorig jaar ging het unieke samenwerkingsverband  van start waarin hoteliers samen personeel werven,  WerkenineenHotel.nl Vandaag, bijna één jaar na oprichting mocht het platform zijn 100ste Hotel verwelkomen.  De eer is voor het Eden Rembrandt Square Hotel in Amsterdam, onderdeel van de Eden Hotel Group, die net als de andere leden zeer enthousiast zijn over dit initiatief.

Het platform, opgezet door twee personeelsmanagers uit Amsterdamse 5-sterren hotels, heeft ruim 400 vacatures on-line staan verspreid over heel Nederland. De website maakt het met de vele zoekmogelijkheden makkelijker voor sollicitanten om een interessante functie te vinden en geeft de aangesloten hotels een extra wapen tegen de krapte op de arbeidsmarkt.

Hotels worden lid van het platform en kunnen dan o.a. onbeperkt hun vacatures openen  Naast management en supervisor banen vindt de kandidaat hotelmedewerker op dit platform ook de startfuncties, part-time banen en zelfs leer- en stageplaatsen. Volop keuze voor de kandidaten die inmiddels de weg naar de site goed weten te vinden.

WerkenineenHotel.nl streeft ernaar om de zoektocht naar een baan en/of de zoektocht naar een nieuwe collega efficiënt, effectief en laagdrempelig te maken. Na bijna één jaar in de lucht zijn zij  goed op weg deze doelstelling te bereiken.